Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Rubid Datautbildningar

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 72 recensioner.

Marcus
(5)
Vi fick lära oss allt vi behövde i en grundkurs av SQL. Vi fick även frukost och lunch och fika i överflöd! :D
Jessie
(5)
Mycket bra kurs!
Cristian Escobedo
(5)
Innehållet och sätt att gå igenom punkterna var riktigt bra och enkelt att första. Övningar fokuserade på samma exempel/innehåll som gjorde att man förstod allt.
M.Albinzon, IQVIA Solution AB
(4)
Kompetent lärare. Bra nivå. För lite tid att öva. Rekommenderas.
M.Albinzon, IQVIA Solution AB
(4)
Kompetent lärare. Bra nivå. För lite tid att öva. Rekommenderas.
Felix Marcusson, House of Lean
(5)
En utmärkt introduktion till SQL och databashanterare. Kompetent kurshållare som utöver att lära ut grunderna även kom med många praktiska tips. Rekommenderas varmt
Dan Bergman, Volvo Penta
(5)
Bra upplägg med grundläggande förståelse för området (har frågat många tidigare om området men först nu kom tydliga klara svar). Snyggt och pedagogiskt med enkla exempel som följde kursen som en röd tråd, och i sin enkelhet ändå belyste alla utmaningar man kan möta.
Björn L
(5)
Mycket bra upplägg, teori varvat med praktiska övningar. Läraren (Daniel) mycket pedagogiskt, lättsam stämning på kursen med möjlighet att ställa frågor under tiden. Kommer snabbt in i SQL-tänket.
Marie Fridén
(4)
Bra nivå utan stress för personer utan förkunskaper eller väldigt lite
Johan Helin
(5)
Perfekt kurs för den som behöver grundläggande kunskaper i SQL. Vi var en lagom stor grupp i en mindre lokal vilket gav ett väldigt personligt bemötande. God mat och fika ingick som en bonus. Utbildaren var väldigt erfaren och kunnig. Både jag och min kollega vill deltaga i fler kurser hos Rubid.
Anders, Post- och telestyrelsen
(5)
Mycket bra kursledare, presentationer och övningar som steg för steg avdramatiserar det som kan framstå som komplicerat. Jag har fått en väldigt bra grund för att komma igång och jobba med SQL på allvar. Efter kursen känns SQL och databashantering riktigt roligt och man inser hur kraftfullt redskap det är och hur mycket effektivare man kan arbet...
Visa mer
Martin Kindahl, Region Sörmland
(5)
Mycket bra upplägg! Allt från genomgångar och övningar till "röda tråden" genom utbildningen.
Malin Fremnell
(5)
Nu hade vi turen att vara rätt få anmälda just vid detta tillfälle, vilket gjorde det möjligt för fler frågor etc. Men kursen hade mkt bra upplägg och tempo. Bra varvat med teori och praktiska övningar som vi fick med oss efter kursen. Kollegor som gått kurs hos annat dyrare företag fick inte med sig kursmaterial eller samma bra exempel. jag...
Visa mer
Erik Damber, Västerbottens museum
(5)
Tycker att kursen var bra och givande, fick in mycket innehåll på de två dagarna som den var. Kommer vara väldigt användbart i mitt dagliga arbete!
Martin Gandal, Arbetsförmedlingen
(5)
Bra utbildning
Marie Lindgren
(5)
Kursen och kursmaterialet var mycket bra upplagt. Bra förutsättningar att hänga med i varje steg. Trevlig kurslokal också. Rekommenderas!
Cecilia
(5)
Jätte bra grundkurs för någon som vill lära sig SQL. Rekommenderar starkt.
Jörgen Magnusson
(4)
Mycket bra kurs, kompetent kursledare. Efter kursen så har man en bra syn i hur databaser fungerar och hur du läser/skriver SQL frågor.
Peter Mattsson (Veolia)
(4)
Väldigt bra upplägg av kurs. Teori blandat med praktik. Bar lärare
Marie Levander
(5)
Daniel var mycket bra lärare som följde tesen med "tala om vad du ska säga, säg det och tala om vad du sagt" dvs det kändes som att informationen fastnade och man förstod vad han ville förmedla. Det var ett lagom stort omfång på kursen för att vara en grundkurs. Nu känner jag mej mycket mer säker i de arbetsuppgifter jag ska göra på jobbet. Tack!
Hannah
(4)
Jättebra kurs för mig som nybörjare med bra kursmaterial, kurslokal och framförallt utbildare. Många och lärorika övningar och mycket pedagogiskt upplagt. Det jag hade önskat är lite lugnare tempo för att gå igenom övningar, samt ett lite luftigare schema. Skulle gärna ha sett att kursen var i tre dagar för att kunna ta in så mycket som möjli...
Visa mer
Alisea
(5)
En av de bästa kurserna jag har varit på: ger en bra bas inom SQL och databaser samt varvar teori och praktik på ett perfekt sätt. Kursledaren är mycket kunnig och pedagogisk. Rekommenderas starkt!
Tobias
(5)
Bra upplägg, bra förklaringar. Hade kanske önskat någon mer dag, så man kunde ta teorin lite långsammare och fått mer tid att klura på övningarna.
Mikael
(5)
Denna utbildning var precis så som man vill att den skall vara. Lagom tempo, relevant innehåll, bra kurs material, väl förberedd och med en mycket pedagogisk och kompetent kursledare. Dessutom så bjöds det frikostigt med frukt och godis till oss som deltog!:P
ADAM
(5)
Grym kurs för att komma igång med SQL. Daniel var mycket pedagogisk och höll bra tempo under dagarna. Rekommenderas varmt!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!