Recensioner av Att framgångsrikt leda andra - utan att vara chef

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 29 recensioner
Skriv en recension
5/5
Filippe Sköld
29 jun 2023

Gjorde kursen digitalt och det fungerade super bra.

5/5
Madelene Kolinic
07 mar 2023

Mycket trevlig, positiv och intresserad lärare.

5/5
Joakim Gustafsson
07 mar 2023

Bra blandning på teori och givande gruppuppgifter.

5/5
Lena Ström
01 mar 2023

Jag har fått med med många bra och konkreta tips.

5/5
Stefan Forslund
24 maj 2022

Trevlig och bra kursledare. Kändes som att hon lyfte oss deltagare som individer utifrån våra situationer, perfekt.

5/5
Dennis Carlsson
24 maj 2022

Deltog hemifrån, fungerade utmärkt.

5/5
Marko Lundén
24 maj 2022

Engagerad utbildare med konkreta tips och bra övningar.

5/5
Melina Samuelsson
21 maj 2021

Bra och rolig kurs. Lärorikt och jag fick med mig mycket anbändbart!

5/5
Ling Alsterlund
21 maj 2021

Fantastiska bra utbildare!

5/5
Kerstin Fagerlund
04 dec 2020

Otroligt kompetent och vänlig, fick mig att känna mig väldigt välkommen och trygg.

5/5
Johan Hall
06 mar 2020

Fantastisk Utbildare!

5/5
Sandra Andersson
10 dec 2019

Toppen bra

5/5
Linda Stark
10 dec 2019

Var bussig med egna erfarenheter vilket kändes mycket trevligt

5/5
Cecilia Stephens
10 dec 2019

Var super bra på att få tankarna att börja arbeta.

5/5
Marcus Hammarkvist
22 maj 2017
Att framgångsrikt leda andra - utan att vara chef

Bra balans mellan praktiska övningar och teori

5/5
Klas
17 mar 2017
Leda andra

Grym lärare med mycket erfarenhet inom området. Var lite rädd att jag inte skulle få ut något från kursen men det fick jag verkligen. Rekommenderar denna till alla.

4/5
Anders Johansson
16 mar 2017
En bra utbildning!

Då jag fått nya arbetsuppgifter beslöt företaget att jag skulle gå den här kursen. Kunskaperna jag fått kommer jag att använda mycket i arbetet. Mycket bra lunch!

5/5
Emelie Jonasson
09 feb 2017
Att framgångsrikt leda andra - utan att vara chef

Har lärt mig så mycket saker jag inte visste fanns. Kursledaren var supertrevlig och duktig på sin sak!

5/5
Anita Josefsson
14 nov 2016
Att framgångsrikt leda andra - utan att vara chef

Inspirerande och lärorikt. Toppen lunch o fika

5/5
Christina Lind
14 nov 2016
Att framgångsrikt leda andra - utan att vara chef

Jag är mycket nöjd med helheten av kursen. Har mycket nya verktyg att jobba med. Toppen Birgitta! Jag är så nöjd med dessa två dagar. Känner att jag fått nya insikter som kommer...

Visa mer
5/5
Lina Karlsson
14 nov 2016
Att framgångsrikt leda andra - utan att vara chef

Kursledaren hade en stor förmåga att skapa trivsel oh trygghet. Stort tack! Givande. Konkret utbildning som jag tror att jag kommer få stor nytta av.

4/5
Carl-Johan Karlsson
22 sep 2016
Att framgångsrikt leda andra - utan att vara chef

Grymt bra!

5/5
Kristoffer Sjölund
22 sep 2016
Att framgångsrikt leda andra - utan att vara chef

Fick otroligt mycket bra saker att ta med mig framåt i livet! :) Kursledaren var otroligt inspirerande. Otroligt fina lokaler och strålande lunch.

4/5
Per Hansson
16 sep 2016
Mycket givande utbildning!

Jätte bra kurs som lärde mig mycket. Kan varmt rekommendera denna!

4/5
Lars Wall
03 mar 2016
Att framgångsrikt leda andra - utan att vara chef

Kursledaren var mycket avspänd och bjöd på sig själv. BRA!

Visar 1-25 av 29 recensioner
1
2