Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Recensioner av JUC

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 1114 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Lotta Gustavson
10 aug 2022

Kunnigt och väl presenterat. Kursen fyllde till stora delar mina behov.

4/5
Denicé Rosenlind
10 aug 2022

Det blev stundvis väldigt juridiskt vilket för en icke-jurist var svårt att hänga med i. Utöver det en jättebra utbildning

5/5
Christina Lindskog
10 aug 2022

Kunniga, erfarna föreläsare/utbildare bra kursmaterial och upplägg.

5/5
Camilla Eriksson
10 aug 2022

Trevliga lokaler, bra mat och fika, bra anordnare, väldigt bra föreläsare, helhetsintrycket många plus

5/5
Maria Davérus
10 aug 2022

kunniga lärare

5/5
Ulrika Englund
10 aug 2022

Fungerade superbra att vara med digitalt! Bra ljud och bild. Bra djupdykning i ämnena och intressant. Engagerade föreläsare :)

4/5
Caroline Englund
10 aug 2022

Mycket kompetenta föreläsare.

4/5
Anna Lundblad
10 aug 2022

Tyckte innehållet var relevant och högt i tak med många frågor.

5/5
Markus Rylander
10 aug 2022

Superbra Verkligen

5/5
Brita Näslund
10 aug 2022

Otroligt duktiga och kunniga föreläsare

5/5
Camilla Eriksson
10 aug 2022

Trevliga lokaler, bra mat och fika, bra anordnare, väldigt bra föreläsare, helhetsintrycket många plus

5/5
Jennie Herrdin
10 aug 2022

Mycket bra utbildning med bra föreläsare som har mycket kunskap inom ämnet. Väldigt lärorikt och bra information för en som är ny inom ämnet.

4/5
Emelie Zingmark
10 aug 2022

Bra innehåll och mycket bra föreläsare

5/5
Karin Kronberg
10 aug 2022

Kunniga föreläsare, professionell och väl avvägt och inövat innehåll.

4/5
Sara Sjöberg
10 aug 2022

Jag trodde utbildningen skulle innehålla lite "mer" men å andra sidan räcker det ju med det som faktiskt är relevant hos oss på överförmyndaren

5/5
Sandra Johansson
10 aug 2022

Eva är otroligt kunnig och lättsam att lyssna på. Frågorna besvarades på ett mycket bra sätt och jag uppskattar verkligen Evas tydlighet.

4/5
Sarah Berger
10 aug 2022

Hade gärna sett lite fler praktiska exempel.

4/5
Ola Brinnen
10 aug 2022

Kunnig föreläsare. Bra lokal men aningen kallt.

5/5
Filip Engström
10 aug 2022

Duktig och pedagogisk föreläsare som talade i en behaglig takt.

4/5
joakim harnesk
10 aug 2022

Innehållet bra, föreläsaren kunnig, fick det som jag eftersökte faktamässigt.

5/5
Niklas Schörling
10 aug 2022

Med utgångspunkt i min bakgrund, tjänst och kunskap (liksom säkert för andra deltagare) berörde vissa delar mig mer konkret, men oaktat det, var det lärorikt.

4/5
Carin Miehling
10 aug 2022

Bra föreläsare och bra innehåll, men en digital utbildning blir aldrig detsamma som en kurs med fysiskt deltagande.

5/5
Mats Ingvar
10 aug 2022

Engagerade, kunniga, och väl förberedda lärare. Intressanta frågeställningar.

4/5
Marcus Fernberg
10 aug 2022

Anders Erikssons föreläsningar var intressanta

5/5
Eva Diesen
10 aug 2022

Mycket kunniga föreläsare och bra pedagogiskt upplägg med praktiska exempel. Bra och intressant att få lösa uppgifter med de ofta snåriga frågorna som uppkommer med testamentsto...

Visa mer
Visar 1-25 av 1114 recensioner
1
2
3
4
...
45