AI för ledning & styrelse (Nykundserbjudande! 30% rabatt)

Företagsinstitutet, Distans (+1 orter)
Längd
3 timmar
Pris
3 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
16 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Längd
3 timmar
Pris
3 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
16 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Från 3 990 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

AI för ledning & styrelse

Få insikter i hur AI kan integreras strategiskt i företagets verksamhet

I en värld där AI-teknik utvecklas i snabb takt, är det avgörande för ledare och beslutsfattare att inte bara hålla sig uppdaterade utan också förstå hur dessa förändringar kan påverka och gynna deras verksamhet. Denna halvdagsutbildning är utformad för att ge ledare och styrelsemedlemmar en djupare förståelse för AI:s grunder, dess möjligheter och hot, samt insikter i hur AI kan integreras strategiskt i företagets verksamhet.


Nykundserbjudande!

Dags att ta nästa steg i din yrkesroll? På Företagsinstitutet arrangerar och genomför vi högkvalitativa kurser och konferenser för dig som är yrkesverksam inom näringslivet och som strävar efter att utvecklas i din professionella yrkesroll med ökad kompetens. 

Som ny kund har du nu möjlighet att få en exklusiv rabatt på 30% på din första kurs hos oss när du använder koden: Nykund24

Boka här

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

16 oktober, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Varför välja Företagsinstitutet?

Framstående kursledare

Högkvalitativa utbildningar

Nöjd kund garanti

Målgrupp

Denna kurs är utformad för företagsledare, styrelsemedlemmar och beslutsfattare som önskar förstå och utnyttja kraften i artificiell intelligens (AI) för att förbättra sitt företags prestanda, produktivitet och kundnöjdhet.

Kursinnehåll

Genom att delta i kursen kommer du att få insikter i hur AI kan användas för att driva innovation, förbättra effektiviteten och skapa mer värde för dina kunder. Du kommer att lämna kursen med kunskap om hur du kan utveckla en effektiv AI-strategi och integrera AI-teknik i ditt företags verksamhetsmodeller. Dessutom kommer kursen att ge dig verktygen för att bedöma och hantera de etiska och regulatoriska frågor som AI-förändringarna medför.

Kursen inkluderar följande moduler:

Modul 1: Grunderna inom AI

Innehåll: En introduktion till AI, dess historia, nuvarande tillstånd och de viktigaste teknikerna som används idag. Vi kommer att utforska grundläggande begrepp som maskininlärning, djupinlärning, och naturligt språkbehandling.

Mål: Att deltagarna får en grundläggande förståelse för AI och dess terminologi.

Modul 2: Hot och möjligheter med AI för företag

Innehåll: Diskussion kring hur AI kan utgöra både en möjlighet och ett hot mot företag, inklusive etiska överväganden och riskhantering.

Mål: Att identifiera hur AI kan användas för att skapa värde samt förstå de risker som följer med teknikens användning.

Modul 3: Öka produktiviteten och kundnöjdheten

Innehåll: Fallstudier och strategier för hur AI kan implementeras för att förbättra operativ effektivitet och kundupplevelser.

Mål: Att ge konkreta exempel på hur AI kan leda till ökad produktivitet och kundnöjdhet.

Modul 4: Mognadstrappa och roadmap för AI-initiativ

Innehåll: Utvecklingen av en steg-för-steg plan för att anta AI inom organisationen, från initial förståelse till full integration.

Mål: Att skapa en realistisk och genomförbar vägkarta för företagets AI-resa.

Modul 5: Utformning av en AI-strategi

Innehåll: Viktiga komponenter i en AI-strategi, inklusive målsättning, teknikval, datahantering och kompetensutveckling.

Mål: Att förstå och kunna utarbeta en omfattande AI-strategi för sitt företag.

Modul 6: Framtiden för AI och dess inverkan på företag

Innehåll: En titt på den senaste utvecklingen inom AI och dess förmodade framtid, samt diskussion kring hur företag kan förbereda sig för och dra nytta av dessa förändringar.

Mål: Att ge en överblick över framtidsutsikterna för AI och dess potentiella inverkan på olika branscher.

Upplägg

Våra utbildningar kombinerar föreläsningar med praktiska övningar i relevanta verktyg. Vi inkluderar även tid för reflektion och diskussion i mindre grupper.

Kursens mål

Deltagarna skall efter utbildningen ha inspirerats, samt nått en generellt ökad kunskapsnivå inom AI ur ett ledningsperspektiv, samt vad betydelsen är ett praktiskt och strategiskt perspektiv för det egna företaget. Deltagarna kommer också få verktyg för att sätta igång det egna arbetet.

Kursledare

Mattias Falkendal

Mattias Falkendal är VD på AI-byrån Talking to me. Han har lett arbetet med AI-transformation och andra strategiska, teknikdrivna omställningar i flera nordiska företag, varav några egna. Mattias har själv varit chef i företag med ansvar för ett hundratal anställda och har därför god förståelse för den strategiska betydelsen av förändringsarbete och de verkliga hinder som ofta finns i en organisation.

Examen, diplom m.m.

Du behöver ha en dator med internetuppkoppling samt grundläggande datorvana och vana av att arbeta i verktyg som Microsoft Word eller Google Docs.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AI för ledning & styrelse (Nykundserbjudande! 30% rabatt), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights