Skatt III – beskattning av aktiebolag

FAR, i Stockholm (+1 orter)
Längd
21 timmar
Pris
15 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
28 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
21 timmar
Pris
15 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
28 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Kursen ger dig fördjupade kunskaper i att identifiera och lösa skatteproblem för företag, med huvudsaklig inriktning mot aktiebolag och koncerner. Du får förutsättningar för att kunna förstå och tillämpa de olika skattemässiga möjligheter och risker som finns och hur du ska kunna utnyttja dem mer aktivt i din roll som rådgivare.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

28 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

28 oktober, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Huvudinnehåll

Målsättningen med kursen är att du ska ha fördjupade kunskaper om bolagsbeskattningen främst nationellt men även internationellt.

Efter kursen ska du kunna identifiera ett antal specifika skattefrågor kopplade till aktiebolag. Du ska kunna förstå och hantera värdeöverföringar, utdelningar, kapitalvinster, koncernbidrag, underskott och underprisöverlåtelser.
Kunskaperna gör att du på ett professionellt sett kan identifiera och hantera frågorna i samband med bokslutet och revisionen samt hantera de skattemässiga justeringarna kopplade till inkomstdeklarationen.

Under kursen varvas föreläsningar med övningsuppgifter. Kursen bygger på att varje avsnitt är kopplade till en helhet, där du får en bra grund att stå på inför nästa pass. Vi går igenom övningsuppgifterna och repeterar de olika avsnitten, så att du känner att du behärskar varje delmoment och får en bra kunskap efter varje avsnitt, för att gå vidare med nästa område. 

Skatt III

Målgrupper

Ekonomiassistent, Ekonomichef/CFO, Redovisningsansvarig/chef, Redovisningskonsult, Revisorsassistent

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Skatt III – beskattning av aktiebolag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
FAR
Fleminggatan 7
112 26 Stockholm

FAR utbildar ekonomi-Sverige

FAR är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom ekonomi, med fler än 300 utbildningstillfällen per år.Lång eller kort utbildning, uppdatering eller fördjupning, online eller på plats. Alternativen är många för att du ska kunna hitta något som passar just dig,...

Läs mer om FAR och visa alla utbildningar.

Highlights