SE HIT! 😀 Sista chansen att ansöka till SSE MBA-stipendiet 2024, värt 645 000 kr. Årets ansökan stänger fredag 2024-05-31.

Lönesättning

Evolveria, i Stockholm (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
7 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
1 dag
Pris
7 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Från 7 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Öka din trygghet och kompetens i att sätta lön

Välkommen till vår kurs i lönesättande samtal, en viktig utbildning designad för att ge chefer kompetens och förmåga att använda lönen som ett kraftfullt verktyg för motivation och prestation. Att navigera i lönesamtal kräver mer än bara siffror; det handlar om att förstå och kommunicera värde, motivation och erkännande på ett sätt som stärker både individens och organisationens tillväxt.

Kursens syfte är att förstärka din roll som arbetsgivare och ledare genom att ge dig operativ kunskap om lönesättningens grunder, strategier för effektiva lönesamtal och hur du använder lönen som ett verktyg för att driva engagemang och produktivitet. Vi kommer att utforska hur du kan förbereda och genomföra lönesamtal som inte bara uppfyller medarbetares förväntningar utan också stärker relationen mellan chef och medarbetare, främjar arbetsmoral och bidrar till en positiv företagskultur.

Denna kurs är utformad för att utrusta dig med djupa insikter och praktiska verktyg för att effektivt hantera lönesamtal, förbättra din förhandlingskompetens och stärka ditt självförtroende som ledare. Genom en kombination av föreläsning, interaktiva diskussioner och realistiska case-studier, kommer du att lära dig hur du kan använda lönesättning strategiskt för att uppmuntra och belöna prestationer, samtidigt som du behåller rättvisa och transparens i processen.

Genom denna kurs kommer du att få färdigheter och kunskaper som gör dig bättre rustad att hantera lönesättning på ett sätt som erkänner individens bidrag och samtidigt stärker teamets och organisationens övergripande mål. Låt lönesättande samtal bli en del av din verktygslåda för framgångsrikt ledarskap och upplev hur rätt strategier kan förvandla lönesättning till en win-win-situation för både chefer och anställda.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 september, 2024

 • Öppen utbildning
 • Stockholm
 • Svenska

Målgrupp

Chefer med personalansvar. 

Både nya chefer och mer erfarna som behöver stärka sin kompetens.

Personer som arbetar inom HR

Kursinnehåll

 • Lön som styrmedel
 • Lön som motivationsfaktor
 • Arbetsresultat och inte personliga egenskaper
 • Lönekriterierna betydelse
 • Fokus på hela lönen, inte bara lönehöjning
 • Lön och andra anställningsförmåner
 • Dialog om lön, inte förhandling
 • Dialog om lön, inte monolog
 • Lönesamtal och medarbetarsamtal
 • Förberedelse inför ett samtal
 • Att genomföra ett samtal
 • Efterarbete
 • Praktisk lönesättning

Upplägg

Föreläsning, diskussion, och case

Erbjudande

Efter genomgången kurs får deltagaren möjlighet till en timmes online coachingsamtal med certifierad coach.

Kursens mål

Efter kursen har du förstärkt din roll som arbetsgivare och ledare genom en ökad operativ kunskap om lönesättningens grunder, strategier för effektiva lönesamtal och hur du använder lönen som ett verktyg för att driva engagemang och produktivitet.

Kursledare

Magnus Österholm 

Magnus är seniorkonsult och har över 25 års erfarenhet av projektledning och ledarskap på en avancerad nivå i både stora och mindre organisationer. Med sin långa erfarenhet som kursledare är han en uppskattad lärare med en dokumenterat god förmåga att anpassa exempel och pedagogiska förklaringar utifrån målgruppen. 

Anna Ryttberg

Annas bakgrund är många år som chef och ledare i regeringskansli och myndighet samt som managementkonsult. Som kursledare lägger Anna stor vikt vid anpassat innehåll och utmanar gärna deltagarna till djupare eftertanke. Anna från ofta höra att hennes varma sätt skapar en den trygghet som behövs för att deltagarna ska våga gå mot utveckling.

Examen, diplom m.m.

Intyg efter kursen slut

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Lönesättning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Helena, Raksystems
10 feb 2023

Mycket bra och pedagogiskt upplägg och en hel del för alla att fundera över samt många konkreta tips!

Evolveria

EVOLVERIA

Evovleria är ett flexibelt utbildningsbolag som sätter kundens behov i centrum. Vi sätter värde på din utveckling och när du genomgått en utbildning hos oss ska du vara nöjd. Vi har många års erfarenhet inom utbildning och har genom åren...

Läs mer om Evolveria och visa alla utbildningar.

Highlights