Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Ledarskap för projektledare

Evolveria, i Stockholm
Längd
16 timmar
Pris
14 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
16 timmar
Pris
14 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Från 14 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Ledarskap för projektledare

Bli tryggare i din roll som projektledare

Denna tvådagarskurs i Ledarskap för Projektledare är skräddarsydd för dig som är projektledare och vill utveckla och fördjupa ditt ledarskap.

Ett framgångsrikt projektledarskap är mer än att hålla koll på tidsfrister och budget; det handlar om att inspirera och motivera ditt team, att förstå dynamiken i grupputveckling och att effektivt navigera genom komplexa mänskliga interaktioner. Kursen lägger en solid grund i dessa områden, med särskilt fokus på att bygga starka relationer, främja samarbete och kultivera en miljö där alla känner sig involverade och motiverade.

Genom en kombination av teori och praktik tittar vi på vikten av självinsikt och personlig utveckling som grundpelare för effektivt ledarskap. Du kommer att få reflektera över dina egna styrkor och svagheter samt utveckla strategier för att hantera feedback och använda det som ett verktyg för kontinuerlig förbättring.

Utbildningens mål

En viktig del av kursen är att förstå hur du kan lära känna och leda dina projektmedarbetare baserat på deras unika kompetenser, behov och motivationsfaktorer.

Detta inkluderar att lära sig att anpassa ditt ledarskap för att möta de specifika utmaningarna och målen i varje projekt, och att skapa en kultur av öppenhet och förtroende där alla bidrar till sitt yttersta.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 september, 2024

 • Öppen utbildning
 • Stockholm
 • Svenska

Målgrupp

Kursen är utformad för passa alla branscher och typer av organisation och kräver inga förkunskaper. Den går att ta del av för dig som är nya inom projektledning så väl som erfaren projektledare som söker att förbättra ditt ledarskap och göra en större inverkan på dina projekt.

Kursinnehåll

 • Självkännedom
 • Att leda andra
 • Ledarbeteenden
 • Kommunikation
 • Konflikter och hur de kan hanteras
 • Mål och målsättningar
 • Teamutveckling
 • Feedback och självutveckling
 • Motivation och vad motiverar oss?    
 • Projektledarens roll och utmaningar 

Upplägg

Dagarna varieras med föreläsning, diskussioner och övningar. Som deltagare förutsätts du delta aktivt för maximalt lärande.

Mat & logi

Lunch och fm- och em-fika ingår i kursavgiften

Kursens mål

Efter kursen har du ökad säkerhet och trygghet i din roll att leda andra medarbetare i projektformatet. Du känner dina egna ledaregenskaper bättre och har fått verktyg för att kunna utöva ett hållbart och medvetet ledarskap.

Examen, diplom m.m.

Kursbevis ges efter genomförd kurs.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap för projektledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Evolveria

EVOLVERIA

Evovleria är ett flexibelt utbildningsbolag som sätter kundens behov i centrum. Vi sätter värde på din utveckling och när du genomgått en utbildning hos oss ska du vara nöjd. Vi har många års erfarenhet inom utbildning och har genom åren...

Läs mer om Evolveria och visa alla utbildningar.

Highlights