Matina ser fram emot nya HR utmaningar

Matina är redo för nya HR utmaningar

Matina läste Cadys distansutbildning till HR-specialist och nu är hon redo för nya HR utmaningar. Efter hennes utbildning är hon väldigt positiv till en framtid inom yrket och ser framemot att utveckla branschen.

Detta hade hon att säga om sin utbildning hos Cady!

”Utbildningen är bred och man får den kompetensen till att kunna välja att arbeta inom alla HR områden.

Personligen så är mitt mål i nuet är att arbeta som rekryterare och få chansen till att utveckla nya teknologier och arbetsformer. Jag känner att jag, efter avslutad utbildning som diplomerad och yrkesberättigad HR specialist på Cady Training Academy med säkerhet är redo för att komma ut i arbetslivet och anta nya utmaningar inom alla HR områden.

Utbildningen är flexibelt med individuell studietid på distans som kräver disciplin och man får även tid över till att jobba samtidigt. Jag tycker att ett bra alternativ är att ansöka som studerande HR medarbetare då man har chansen att redan under studietiden arbeta inom HR och även använda sig utav arbetsplatsen till att praktisera/LIA.

Mentorerna stöttar en, återkopplar blixtsnabbt och ger betydelsefull och givande feedback. Man blir motiverad till att fortsätta studera och inte ge upp. Kurslitteraturen ingår i priset och innehållet är fantastiskt bra.

I Stockholm finns det gott om arbetsplatser inom olika HR områden och jag personligen fick flera chanser till arbetsintervjuer under min studietid. Vill man så kan man men och det gäller att söka på egen hand!

Det enda som krävs egentligen är tillgång till egen dator, internetåtkomst och god självkännedom för att erhålla sitt diplom och lyckas till att bli yrkesberättigad, dvs. med andra få en andra chans i arbetslivet och sin dröm uppfylld.

Angående plattformen är väl strukturerad och väldigt lätt att hantera.”
Läs mer om HR-specialist

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Cady Utbildningar och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.