Dags att gå en BAM-utbildning? Nu kan du sluta leta

Utbildning i BAM

Branschutbildarna erbjuder den lärarledda grundkursen Bättre Arbetsmiljö – BAM i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö. Vi har pratat med Alexander Dahlberg, driftchef på ett antal restauranger, som har gått kursen i Stockholm. Alexander berättar om varför han valde just Branschutbildarna och deras utbildning – han berättar även om varför han skulle välja dem igen.

Hittade utbildningen via rekommendation

Alexander fick tipset att gå utbildningen Bättre Arbetsmiljö – BAM hos Branschutbildarna, och bara några veckor senare bar det av till endagskursen i Stockholm. Det är inte första gången Alexander gått en arbetsmiljöutbildning, men han upplevde att Branschutbildarnas kurs gav honom insikter han inte fått förut.

- Jag har gått på liknande utbildningar men som inte alls har varit så breda utan snarare specifika för just restaurang. Denna utbildningen gav ett mycket bredare perspektiv och nya synvinklar. Fördelen var möjligheten av att kunna fråga när det fanns viss osäkerhet samt att få ta del av andras branscher och erfarenheter. Detta breddade perspektivet och det var även väldigt trevligt.  

Till utbildningen

Kombination av teori, diskussion och praktiska exempel är ett vinnande koncept

Utbildningen började med en presentation av kursledaren och alla deltagare i samband med frukost. Därefter varvades teori med diskussioner mellan deltagarna, vilket Alexander uppskattade.

- Detta höll på fram till lunch med korta pauser då och då för att sedan äta tillsammans. Efter lunchen körde vi igång igen och jag tyckte att det var bra med variation av information och diskussion.

Varför Branschutbildarna? Gott rykte, professionalitet och kvalitet – ett enkelt val

- Jag valde Branschutbildarna för att jag hade hört gott om dem. Jag tycker de är väldigt professionella och har stora fackmässiga erfarenheter. De är även utbildade i Nebosh som har hög internationell status gällande arbetsmiljö, det känns bra.

En komplett grundutbildning i bättre arbetsmiljö

Alexander var väldigt nöjd med sitt val av utbildning. Det viktigaste han tar med sig? Vikten av en bra arbetsmiljöplan samt de många tipsen om hur man enkelt kan lyckas med den.  

Alexander belyser att utbildningen innehöll många praktiska exempel, han menar att upplägget var pedagogiskt, intressant och höll en väldigt hög kvalitet. Han lyfter även att kursledaren var väldigt kunnig och var duktig på att skapa och bibehålla ett intresse hos deltagarna.

- Jag tycker detta är en väldigt bra grundutbildning för att skapa förståelse om arbetet och dess innebörd. Den berör alla delar och hjälper dig med var du behöver fördjupa dig för just din bransch. Vi fick även tips om hur man enkelt kan skaffa sig lathundar och hjälpmedel för att underlätta SAM-arbetet.

Slutbetyg?

När vi frågar Alexander om han vill rekommendera Branschutbildarna får vi ett tvärsäkert svar: Absolut.

- Jag vill rekommendera Branschutbildarna. Först och främst för att kursledaren, Evangelina, gjorde ett väldigt bra arbete, men också för att det var en väldigt trevlig utbildning med god frukost och lunch samt trevliga fikapauser. Det var verkligen en lärorik och trevlig utbildning!

Läs mer och anmäl dig

Vilka är Branschutbildarna?

 

VARFÖR VI GÖR DET VI GÖR

Människorna som utför arbetet är ditt företags största tillgång. En god arbetsmiljö gör arbetsplatsen mer attraktiv och bidrar till färre sjukskrivningar, minskad personalomsättning, lägre kostnader och högre kvalitet. En väl fungerande arbetsmiljö är till stor del avgörande för hur din personal mår.

VÅR VISION

Oavsett om du är liten eller stor, stark eller svag, gammal eller ung ska våra kurser och utbildningar ge lite mer för pengarna än förväntat. Vår uppgift är att leverera arbetsmiljökunskap på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Vårt mål är att du får ett mervärde i form av större trygghet, säkerhet, glädje och framgång till din organisation, ditt team eller ditt företag. Välkommen till oss på Branschutbildarna.
Läs mer om BAM Bättre arbetsmiljö - Företagsanpassad kurs

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Branschutbildarna och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.