Troed Troedson

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Troed Troedson

Boka Troed Troedson

Boka Troed Troedson till ert nästa event

Att kunna är alltför ofta detsamma som att slippa tänka Troed Troedson har arbetat som framtidsanalytiker i drygt 17 år och startade 1997 företaget Paradigmmäklarna som sedan dess bistått de flesta av Sveriges stora företag och organisationer med analysmodeller och scenarier för framtiden. Troed är också författare och en av landets absolut mest anlitade analytiker. Troed har en bakgrund som fysiker och socionom och kommer att, på ett både roande och oroande sätt, beskriva vart vår omvärld är på väg och varför detta händer samt hur man kan hantera det. Att vara en framgångsrik ledare innebär att, före alla andra, förstå hur världen och ditt företag ser ut om några år. Ibland är det något helt annat än att ha erfarenhet från de gångna decennierna. En långsiktig IT-lösning är till exempel ofta gammal redan när den tas i bruk. Om två år måste vi antagligen återinvestera i något som vi inte ens känner till idag. Vår utmaning blir istället att etablera så kortsiktiga lösningar som möjligt vilket Troed kommer hjälpa dig med.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Troed Troedson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights