Kjell A Nordström

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Kjell A Nordström

Boka Kjell A Nordström

Boka Kjell A Nordström till ert nästa event

Ledande forskare om multinationella företag Dr. Kjell A. Nordström är en av Sveriges absolut främsta föreläsare och är även mycket känd internationellt. Han är ekonomie doktor på Handelshög- skolan och arbetar även som rådgivare till företag och politiker både i Sverige och internationellt. Dr. Kjell A. Nordström talar om multinationella företag och om de globala marknaderna. Hans böcker har nått stor internationell framgång och hans sätt att föreläsa väcker alltid stor uppmärksamhet. Dr. Kjell A. Nordström är känd som en av Europas ledande forskare kring multinationella företag och den globala marknaden. Han har tillsammans med Jonas Ridderstråle skrivit böckerna, Funky Business, Karaoke Capitalism och Funky Business Forever. Samtliga böcker har nått en stor internationell publik. Han har blivit intervjuad i tidningar som Fortune, Fast Company, Time Magazine, Financial Times, Paris Match och TV-bolag som CNN och CNBC. Dr.Kjell A. Nordström är även ett återkommande namn i toppen på internationella listor över de viktigaste namnen inom management. Dr. Kjell A Nordström är en mycket eftertraktad föredragshållare som väcker uppmärksamhet både för det han säger och för sitt sätt att framföra budskapet, men inte minst för sitt utseende. Han är en dynamisk och mycket uppskattad föreläsare som vid ett flertal tillfällen har agerat som rådgivare för svenska företag som blivit multinationella. Att lyssna till Dr.Kjell A Nordström kan beskrivas som mer show och performance än föredrag, men ger samtidigt ett viktigt och akademiskt underbyggt innehåll.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kjell A Nordström, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights