Andreas Carlsson

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Andreas Carlsson

Boka Andreas Carlsson

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, entreprenör, låtskrivare och musikproducent

 

Förutom att Andreas Carlsson har jobbat med artister som Bon Jovi, Westlife, Britney Spears, Katy Perry, Backstreet Boys, Paul Stanley och Celine Dion m.fl. Så har han även skrivit 3 böcker, tagit fram 2 klädkollektioner och drivit förlag. Nu driver han även en internatskola som inriktar sig på musik och produktion. 

Andreas Carlssons föreläsningar bygger på hans många erfarenheter och tips på hur man bygger sitt egna varumärke. Han inspirerar och motiverar sin publik till att bli framgångsrika och att tro på sig själva. Andreas drar paraleller till exempelvis musikvärlden, där man ska förenkla ett budskap genom en poplåt på cirka 3 minuter. Det är något att dra nytta av vare sig man jobbar med marknadsföring eller ska presentera en företagside för sina kollegor.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Andreas Carlssons föreläsningar passar vare sig du är chef eller medarbetare. Det finns något att hämta för alla. Han talar bland annat om motivation, att våga tro på sig själv, entreprenörskap, drivkrafter och att marknadsföra sig själv. Allt detta utifrån sina många och stora erfarenheter. 

Visste du detta

Andreas Carlsson vägrar ha tråkigt och har därför haft ett fullspäckat, fartfyllt schema sedan tonåren. Han säger själv att det känns som att hans liv är flera olika liv i ett. 

Film

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Andreas Carlsson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights