Framtidens kommunala storkök, konferens i Stockholm 10-11 december 2013

2013-08-15 Conductive

I en allt mer konkurrensutsatt omvärld är det extra viktigt att du tillgodoser dina matgästers behov. För att säkra din verksamhets måltidsutbud ställs det höga krav på att du kan fördela både tid, fokus och pengar för att på bästa sätt optimera ditt storkök. Men hur ska du gå tillväga för att erbjuda hållbara, näringsriktiga och väl tillagade måltider med knappa resurser

Tillgodoser du matgästernas krav?

På denna konferens får du som kökschef och kostchef inom äldreomsorgens och skolans storkök möjlighet att anpassa programmet efter din verksamhets behov. Ta del av goda lösningar från verksamheterna som lyckats erbjuda bästa möjliga matupplevelse inom budgetramarna.

Du får lära dig:

  • Vinnande metoder för att spara pengar och miljö
  • Så höjer du kompetensen genom validering
  • AEE-regeln som metod för att stärka ditt storkök
Du får bland annat lyssna till:
Så får du storköket att uppvisa positiva ekonomiska resultat – krossa myterna kring offentlig mat
Michael Bäckman, kökschef, Annerstaskolan, Huddinge kommun

Hur kan du optimera mat- och måltidssituationen för dina boende?
Anna-Karin Jakobsson, kostchef, Stiftelsen Stockholms Sjukhem

Framtida satsningar på måltider i skola och äldreomsorg – hur kan detta påverka dig?
Eva Sundberg, projektledare, Livsmedelsverket

Du är varmt välkommen på konferens!


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨