Elsäkerhet vid arbete - Produktions- och underhållspersonal

Trainor, Distans
Längd
1 timme
Pris
1 650 SEK exkl. moms
Längd
1 timme
Pris
1 650 SEK exkl. moms
Från 1 650 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Det här är en elsäkerhetskurs för personal som ska utföra enklare driftuppgifter såsom byte av säkringar och återställning av skydd i elinstallationer eller utföra icke-elektriskt arbete i närheten av elektriska installationer. I webbkursen ingår även Första hjälpen vid elskador.

Våra kurser i Elsäkerhet vid arbete är baserade på SS-EN 50110-1, Skötsel av elektriska anläggningar och Elsäkerhetsverkets handbok Arbete vid risk för elfara.

Målsättning:

Kursen gör det möjligt för instruerad personal att uppfatta risker och undvika elektriska faror. Det kommer att bidra till att öka säkerheten för dig och dina kollegor så att du får en säker arbetsplats utan skador.

Kursens innehåll

  • Organisation och tillträdesreglering
  • Elektriska faror och skador
  • Risk och beteende
  • Vad får man göra och när ska man ringa en elektriker?
  • Praktiskt arbete
  • Teoretisk första hjälpen vid elolyckor

Målgrupp

Skiftchefer, driftoperatörer, processoperatörer, och underhållspersonal av olika slag. Personal som arbetar vid eller i närheten av elektriska anläggningar.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Elsäkerhet vid arbete - Produktions- och underhållspersonal, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Trainor
Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

Välkommen till Trainor!

Vi är marknadsledande inom eLearning och elsäkerhetsutbildningar. Med vår samlade erfarenhet av säkerhetsutbildningar i ryggen skapar vi engagerande webbkurser med ett verklighetsförankrat, realistiskt och animerat material. Det har gjort oss till en pålitlig partner för både svenska, nordiska och internationella...

Läs mer om Trainor och visa alla utbildningar.

Highlights