Företagets ekonomi - verktyg och analys

Pris
12 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Flexibel start - du väljer själv startdatum se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Pris
12 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Flexibel start - du väljer själv startdatum se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 12 000 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Programmet vänder sig till dig som har - eller är på väg mot - en chefsroll och vill utveckla dina ekonomiska och finansiella kunskaper.

Som chef är det viktigt att snabbt kunna analysera och förstå ekonomiska förutsättningar och agera på de behov man ser. I detta ingår att:

  • Förstå den externa rapporteringen - att kunna läsa och analysera egna och andras finansiella rapporter och förstå sambanden mellan olika nyckelbegrepp.
  • Känna till och kunna använda finansiella verktyg internt för att styra och agera på det som de olika siffrorna visar.
  • Förstå hur de externa och interna finansiella aspekterna samspelar och hur de kan användas för att hitta balans i verksamhetsutvecklingen på sikt.

Genom utbildningen kommer du att ha tillgång till alla dessa aspekter och förstå kopplingar mellan strategiska beslut och ekonomiska konsekvenser. Du kommer kunna underbygga dina beslut och idéer med finansiella argument för att utveckla och förstå din verksamhet. 

Syftet är att utveckla din finansiella kompetens, genom att öka din kunskap och förmåga att tillämpa insikter och verktyg inom extern finansiell rapportering, finansiell analys och ekonomisk styrning.

Utbildningen sker självständigt och helt online, med ett flexibelt startdatum som gör att du kan skapa bästa möjliga förutsättningar för dig själv, ditt lärande och din egen utveckling. Du kan välja att starta utbildningen vid en tidpunkt då det passar bra i kalendern, eller välja en period då förutsättningarna är bra för att direkt kunna applicera kunskapen i vardagen. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Flexibel start - du väljer själv startdatum

  • Onlineutbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Företagets ekonomi - verktyg och analys, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm
Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi har blivit utsedda som bäst leverantör i Norden och Baltikum sedan 2001 i Financial Times årliga branschrankning.    Våra ledarskapsutbildningar och affärsutvecklingsprogram finns som öppna program med...

Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights