Internrevision ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

Intertek Academy, i Kista
Längd
3 dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
3 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
3 dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
3 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 17 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Internrevision ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

Internrevision av kvalitetsledningssystem 9001, miljöledningssystem 14001 och arbetsmiljöledning 45001. Utbildningen för dig som vill lära dig grundläggande revisionsteknik för internrevision.

Att kontinuerligt förbättra och effektivisera organisationen är en överlevnadsfråga för de flesta företag. Interna revisioner är ett verkningsfullt verktyg för att på ett strukturerat sätt belysa verksamheten, i syfte att utveckla den. För dig som internrevisor är kunskap inom revisionsteknik och revisionsmetodik centralt, för att kunna utföra revisioner som leder till förbättringar. En god förståelse för kraven i aktuell standard är också viktigt. Interteks tredagarskurs i internrevision ger dig den grundläggande kunskap du behöver inom dessa områden för att kunna genomföra revisioner som bidrar till företagets utveckling.

Om utbildningen:

Teorin fokuserar på revisionsteknik och revisionsmetodik och ger dig de verktyg som du behöver för att kunna genomföra en professionell revision. Vi går igenom kvalitetsledningsstandarden SS-EN ISO 9001:2015, miljöledningsstandarden SS-EN ISO 14001:2015, arbetsmiljöledning ISO 45001. 

Kursen är inte enbart teoretisk, en stor del av tiden tillbringar vi med praktisk revision av ett fiktivt företag, där kursledarna blir reviderade av deltagarna. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 juni, 2024

  • Öppen utbildning
  • Kista

Målgrupp

Vem vänder sig utbildningen till?

Utbildningarna vänder sig i första hand till dig som ska utföra interna revisioner inom kvalitet och/eller miljö eller dig som ansvarar för interna revisioner på företaget.

Förkunskaper

För att du ska få ut så mycket som möjligt av kurserna är det bra om du före utbildningen läser igenom standarden och orienterar dig i innehållet. 

Innehåll

Ur programmet:

  • Genomgång av aktuella standarder för ledningssystem
  • Tekniker och angreppssätt
  • Olika revisionstyper
  • Upplägg av internrevisioner
  • Revisionsprogram
  • Utformning av avvikelserapport
  • Utformning av revisionsrapport
  • Rapportering och uppföljning
  • Praktiska grupparbeten

Kursens mål

Efter avslutad utbildning ska du kunna utföra interna revisioner på ditt företag på ett professionellt sätt som bidrar till att förbättra den egna verksamheten.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Internrevision ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Intertek Academy
Torshamnsgatan 43
164 40 Kista

Intertek Academy

I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till Intertek för att minimera risker, säkra kvalitet, förbättra hållbarheten och öka säkerheten i sina produkter, processer, system och leverantörskedjor. Intertek gör mer än att prova, inspektera och...

Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Highlights