Internrevision av ledningssystem

Ramboll, i Göteborg (+3 orter)
Längd
3 dagar
Pris
18 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 maj, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
3 dagar
Pris
18 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 maj, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Från 18 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

internrevision ledningssystem

Vår kurs i internrevision är en av våra mest populära kurser, där vi genom åren utbildat fler än 1 000 interna revisorer.

Genom praktiska övningar och kontinuerlig feedback från våra erfarna revisionsledare utvecklas kursdeltagarna snabbt till en nivå som gör att de efter kursen självständigt kan planera, aktivt delta i genomförande, följa upp revisioner samt rapportera revisionsresultatet.

Förutom en grundläggande kunskaper ser vi även att deltagarna får upp ett intresse och blir motiverade av att utveckla revisionsarbetet på hemmaplan. Deltagarna får ett erfarenhetsbaserat och innehållsrikt revisionskompendium med sig hem som är väldigt uppskattat. Våra kursledare har stor erfarenhet av olika revisioner och är även tredjepartsrevisorer, vilket innebär att de har mångårig erfarenhet av hur revision utförs på ett värdeskapande sätt.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

14 maj, 2024

  • Öppen utbildning
  • Jönköping
  • Svenska

28 maj, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg
  • Svenska

Förkunskaper

Om ni vill vara riktigt väl förbereda med goda kunskaper i de standarderna rekommenderar vi att ni först går vår/våra grundläggande kurs/er i kvalitets-, miljö- och/eller arbetsmiljöledning.

Kursen ger dig

Kunskap och färdigheter om hur man planerar och genomför internrevision av en organisations ledningssystem. Med ledningssystem avses ett infört arbetssätt som utgår från samtliga eller någon av standarderna ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Revisionstekniken som kursdeltagarna lär sig kan även användas för att revidera ledningssystem som inte är baserade på kraven i ISO standarderna, till exempel går tekniken utmärkt att tillämpa på leverantörsrevisioner

Genom flera praktiska övningar och kontinuerlig feedback från våra erfarna revisionsledare, vet vi att deltagarna kommer att utvecklas snabbt till en nivå som gör att de efter kursen självständigt kan planera, aktivt delta i genomförande, följa upp revisioner samt rapportera revisionsresultatet.

Erbjudande för nya kunder!

Kompetensutveckling får större effekt på hemmaplan om man är två som delar de nya kunskaperna. Därför fortsätter vi erbjuda nya kunder att gå 2 deltagare och betala för 1 på valfri kurs. Ange Gå2för1 i din anmälan.

Gå2för1 Internrevision av ledningssystem

Ur kursens innehåll

Ur kursens innehåll

  • Revisionsmetodik enligt ISO 19011
  • Syfte med interna revisioner – granskning eller förbättring?
  • Planera och förbereda inför revision
  • Genomföra revision
  • Dokumentera och rapportera resultat
  • Följa upp och bedöma effekten av revisionsresultat
  • Praktiska revisionsövningar
  • Översiktlig genomgång av syftet och innehåll av ISO 9001:2015, 14001:2015 och ISO 45001:2018 ur ett revisionsperspektiv.

Målgrupp

Målgrupp

Till er som skall utföra interna revisioner och ni som har ansvar för att planera och samordna interna revisioner. För att få ut mer av kursen är det viktigt att ni gör de förberedande arbetsuppgifter om ISO 14001, 9001 och ISO 45001 som kommer att skickas ut till er ett par veckor innan kursstart.

Upplägg

Upplägg för kurstillfällen på distans

Kurstillfällen på distans genomförs via Microsoft Teams eller motsvarande. Information kring utbildningen, allt kursmaterial och kontaktuppgifter till kursledare hittar du på vår digitala lärplattform Ramboll Learning. Rambolls distansutbildningar erbjuder givetvis möjligheter till nätverkande, diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Investering

Kursavgift

18.900 kr (exkl. moms).

I priset ingår kursdokumentation, lunch och fika.

Beställningsvillkor

  • Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva avgiften, vid återbud senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela avgiften.
  • Du får gärna överlåta platsen till någon annan på ditt företag, om du skulle få förhinder

Kursledare

En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Internrevision av ledningssystem, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 131 recensioner
Skriv en recension
5/5
Karolin Karlberg
17 nov 2021
Mycket bra!

Duktiga och trevliga lärare som gav massor av bra tips. Gott om tid att öva och få feedback på sin intervjuteknik. En kollega som också deltog och som gått internrevisionsutbild...

Visa mer
5/5
FP
15 nov 2021
Bra utbildning med kunnig kursledare

En bra och rolig utbildning som baseras på din egen insats.

5/5
Therese Nilsson
08 feb 2021
utbildning internrevisor

Kursen var bra. Bra handledare och övningsuppgifter. Dock så tror jag att jag hade haft ännu mer nytta om jag hade varit mer insatt i ISO 9001 & 14001. Jag vill gärna fortsätta ...

Visa mer
Ramboll
Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

Utbildning

Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll Utbildning är en del av Ramboll Sverige och erbjuder en mängd olika typer av utbildningar; E-learning, klassrumsutbildningar, distansutbildningar, företagsinterna utbildningar och...

Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Highlights