Annonsera

Nå er målgrupp direkt – vi hjälper er!

utbildning.se är en del av Educations.com Media Group (EMG) som är globalt marknadsledande på sökportaler för utbildning. Vi hjälper yrkesverksamma hitta den utbildning som matchar deras behov och utbildningsleverantörer att nå fram till sin målgrupp. Kort sagt: vi är länken mellan utbildningsföretag och kursdeltagare. 

Tack vare vår erfarenhet, ständiga utveckling av sajten och starka partnernätverk kan vi inte bara erbjuda exponering av ert varumärke till rätt målgrupp. Vi kan dessutom ge er ett mervärde i form av högkvalitativa leads och ökad trafik till era sidor. 

Fyll i formuläret nedan, maila info@utbildning.se eller ring 08 509 106 60 så berättar vi mer!

Vill du veta mer om att synas på utbildning.se?
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
-

EdTech Europe

EdTech Europe 2013 och 2014 –– Top 20 Company

Vi är stolta över att ha varit finalister i "EdTech Europe 20" 2013 och 2014 på EdTech Europe Summit vid London Business School. Priset uppmärksammar de topp 20 snabbast växande och mest innovativa EdTech-företagen i Europa.

Årets Gasell

Dagens Industri – Gasellföretag 2010, 2011, 2012, 2013, 2014

Sedan 2010 har vi varje år kvalificerat oss till och vunnit det prestigefyllda priset Årets Gasellföretag som delas ut av Dagens Industri. Enligt Dagens Industris nominering är vi ett av Sveriges snabbast växande företag och uppfyller de strikta kriterier som krävs för att kvalificeras som en Gasell. 

Adding Value Consulting

”Vi rekommenderar utbildning.se för deras professionalism och effektiva tjänster. Medarbetarna är väldigt hjälpsamma och snabba att lösa problem och kundens önskemål. Tack vare utbildning.se har våra försäljningssiffror ökat med mer än 40 procent på kort tid.”

Stockholms universitet

"Vi ser en nytta i ett systematiskt samarbete med utbildning.se över tid där båda parter ökar
sin förståelse och insikt i varandras verksamheter.Vi är nöjda med samtliga de tjänster vi använder oss av och ser även fram mot att detta år delta i Leadership i Stockholm.”

» Fler referenser


Senast uppdaterad: 06 mar 2017