Visa utbildning.se som: Mobil

Annonsera

Nå din målgrupp direkt på utbildning.se!

Vill du synas på utbildning.se? Vi har hjälpt utbildningsarrangörer med marknadsföring sedan 2004. Med i snitt 110 000 besökare i månaden är vi Sveriges största samlingsportal för kompetensutveckling. Vi hjälper yrkesverksamma att hitta den utbildning som matchar deras behov, och utbildningsleverantörer att nå fram till sin målgrupp. Kort sagt: vi är länken mellan utbildningsföretag och kursdeltagare.

Vill du veta mer om samarbete och annonsering med oss på utbildning.se?

Vi har skapat en helt ny sektion för utbildningsföretag som kommer att fyllas med branschnyheter, inspiration och mer information om hur ett samarbete med Sveriges största samlingsportal för kompetensutveckling kan se ut.

Läs mer och kontakta oss

Varumärkesbyggande och leadsgenererande

Tack vare vår erfarenhet, ständiga utveckling av siten och starka partnernätverk kan vi erbjuda exponering av ditt varumärke till rätt målgrupp och högkvalitativa leads. Du får även tillgång till och hjälp av vår kommunikationsavdelning som är experter på digital kommunikation.

utbildning.se är en del av Educations Media Group (EMG) som är globalt marknadsledande när det kommer till sökportaler för utbildning, för alla skeden i livet. På utbildning.se vänder vi oss till yrkesverksamma som vill utvecklas i arbetslivet.

Utmärkelser och referenser

EdTech Europe

EdTech Europe 2013 och 2014 – Top 20 Company

Vi är stolta över att ha varit finalister i "EdTech Europe 20" 2013 och 2014 på EdTech Europe Summit vid London Business School. Priset uppmärksammar de topp 20 snabbast växande och mest innovativa EdTech-företagen i Europa.


Dagens Industri – Gasellföretag 2010, 2011, 2012, 2013, 2014

Sedan 2010 har vi vid fem tillfällen kvalificerat oss till och vunnit det prestigefyllda priset Årets Gasellföretag som delas ut av Dagens Industri. Enligt Dagens Industris nominering är vi ett av Sveriges snabbast växande företag och uppfyller de strikta kriterier som krävs för att kvalificeras som en Gasell.


Adding Value Consulting AB

”Vi rekommenderar utbildning.se för deras professionalism och effektiva tjänster. Medarbetarna är väldigt hjälpsamma och snabba att lösa problem och kundens önskemål. Tack vare utbildning.se har våra försäljningssiffror ökat med mer än 40 procent på kort tid.”


Stockholms Universitet

"Vi ser en nytta i ett systematiskt samarbete med utbildning.se över tid där båda parter ökar sin förståelse och insikt i varandras verksamheter.Vi är nöjda med samtliga de tjänster vi använder oss av och ser även fram mot att detta år delta i Leadership i Stockholm.”

Se fler referenser

Senast uppdaterad: 06 nov 2019