Visa utbildning.se som: Mobil

Annonsera

Nå er målgrupp direkt på utbildning.se!

Vill ni synas på utbildning.se? Vi har hjälpt utbildningsarrangörer med marknadsföring sedan 2004. Med i snitt 110 000 besökare i månaden är vi Sveriges största samlingsportal för kompetensutveckling. Vi hjälper yrkesverksamma hitta den utbildning som matchar deras behov och utbildningsleverantörer att nå fram till sin målgrupp. Kort sagt: vi är länken mellan utbildningsföretag och kursdeltagare.

Världsledande utbildningsportal

utbildning.se är en del av Educations Media Group (EMG) som är globalt marknadsledande på sökportaler för utbildning för alla skeden i livet. På utbildning.se vänder vi oss till yrkesverksamma som vill utveckla sin kompetens. 

Varumärkesbyggande och leadsgenererande

Tack vare vår erfarenhet, ständiga utveckling av sajten och starka partnernätverk kan vi erbjuda exponering av ert varumärke till rätt målgrupp och högkvalitativa leads. Ni får även tillgång till vår kommunikationsavdelning som är experter på digital kommunikation.

Fyll i formuläret nedan, så berättar vi mer!

Vill du veta mer om att synas på utbildning.se?
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
-

EdTech Europe

EdTech Europe 2013 och 2014 – Top 20 Company

Vi är stolta över att ha varit finalister i "EdTech Europe 20" 2013 och 2014 på EdTech Europe Summit vid London Business School. Priset uppmärksammar de topp 20 snabbast växande och mest innovativa EdTech-företagen i Europa.

Dagens Industri – Gasellföretag 2010, 2011, 2012, 2013, 2014

Sedan 2010 har vi vid fem tillfällen kvalificerat oss till och vunnit det prestigefyllda priset Årets Gasellföretag som delas ut av Dagens Industri. Enligt Dagens Industris nominering är vi ett av Sveriges snabbast växande företag och uppfyller de strikta kriterier som krävs för att kvalificeras som en Gasell.

Adding Value Consulting

”Vi rekommenderar utbildning.se för deras professionalism och effektiva tjänster. Medarbetarna är väldigt hjälpsamma och snabba att lösa problem och kundens önskemål. Tack vare utbildning.se har våra försäljningssiffror ökat med mer än 40 procent på kort tid.”

Stockholms universitet

"Vi ser en nytta i ett systematiskt samarbete med utbildning.se över tid där båda parter ökar
sin förståelse och insikt i varandras verksamheter.Vi är nöjda med samtliga de tjänster vi använder oss av och ser även fram mot att detta år delta i Leadership i Stockholm.”

» Fler referenser

Senast uppdaterad: 28 mar 2019