Visa utbildning.se som: Mobil

Referenser

Fina ord från några av våra kunder

"Vi rekommenderar utbildning.se för deras professionalism och effektiva tjänster. Medarbetarna är väldigt hjälpsamma och snabba på att lösa problem och kundens önskemål. Tack vare utbildning.se har våra försäljningssiffror ökat med mer än 40 procent på kort tid."

Caroline Björck

Marketing Manager, Adding Value Consulting AB

"Det är en djungel där ute, i alla fall när det kommer till att välja partner för sina riktade utskick. Under hösten har vi samarbetat med utbildning.se för att fånga deltagare till våra frukostseminarium. utbildning.se har visat ett genuint stöd och engagemang och tillsammans lyckades vi fylla vårt senaste event för att marknadsföra vår säljträning. Tack för all support!"

Karin Miefalk
Office manager, AchiveGlobal

"Förutom tjänsterna, som vi är nöjda med och rekommenderar till andra att använda, anser vi att den utmärkta kontakt vi har med personalen på utbildning.se inger respekt, förtroende och i vårt fall, en beredskap och öppenhet för att fortsätta samarbetet."

Johan Lembke
Operativ chef, Företagsekonomiska institutionen, Stockholms universitet

"Vi upplever att det är utbildning.se som är det mest effektiva. Det är den sidan som känns mest relevant att finnas på." 

Mikael Nilsson
vd, Gesab Education

» Läs hela citatet

"utbildning.se har många besökare och man hamnar i ett bra, professionellt sammanhang. Det är en bra mötesplats, både för de som söker och för de som erbjuder utbildningar." 

Gunnar Kihlblom
Grundare och huvudtränare, Solid AffärsCoaching AB

»Läs hela citatet

"De största fördelarna med samarbetet är att våra utbildningar syns på utbildning.se och att vi tar fram statistik en gång/månad som vi följer upp."

Viveca Landelius
Informatör, Lunds universitets uppdragsutbildningar

"Jag tycker om flexibiliteten med att vi själva snabbt kan lägga in nyheter, ändringar etc. Dessutom är statistiken jättebra." 

Michael Andersson
vd, Taurus Ekonomiutbildning

» Läs hela citatet

"Ett intressant komplement till intresseanmälningarna är listan med organisationsstatistik som finns tillgänglig inne i kundinloggningen. Organisationsstatistiken visar vilka företag och branscher som potentiella deltagare kommer ifrån och gör det möjligt för oss att följa upp dem."

Olof Johansson
Programansvarig, Executive MBA Handelshögskolan i Göteborg

» Läs hela citatet

"Vi får intresseanmälningar från kunder som vi annars inte hade hittat. Vi får en större kontaktyta som genererar fler kunder på ett effektivt sätt och det gör att vi verkligen kan rekommendera utbildning.se till andra företag."

Per Lagelius
vd, Aptor AB

» Läs hela citatet

« Tillbaka till tjänster och annonsering

Senast uppdaterad: 19 jul 2019

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!