Visa utbildning.se som: Mobil

Referenser

 

 Vi rekommenderar utbildning.se för deras professionalism och effektiva tjänster. Medarbetarna är väldigt hjälpsamma och snabba på att lösa problem och kundens önskemål. Tack vare utbildning.se har våra försäljningssiffror ökat med mer än 40 procent på kort tid.
Caroline Björck, Marketing Manger, Adding Value Consulting AB 

 

 Det är en djungel där ute, i alla fall när det kommer till att välja partner för sina riktade utskick. Under hösten har vi samarbetat med utbildning.se för att fånga deltagare till våra frukostseminarium. utbildning.se har visat ett genuint stöd och engagemang och tillsammans lyckades vi fylla vårt senaste event för att marknadsföra vår säljträning. Tack för all support!
Karin Miefalk, Office manager, AchiveGlobal 

 

 Förutom tjänsterna, som vi är nöjda med och rekommenderar till andra att använda, anser vi att den utmärkta kontakt vi har med personalen på utbildning.se inger respekt, förtroende och i vårt fall, en beredskap och öppenhet för att fortsätta samarbetet.
Johan Lembke, operativ chef, Företagsekonomiska institutionen, Stockholms universitet 

 

 Vi upplever att det är utbildning.se som är det mest effektiva. Det är den sidan som känns mest relevant att finnas på.” » Läs hela citatet
Mikael Nilsson, vd, Gesab Education

 

utbildning.se har många besökare och man hamnar i ett bra, professionellt sammanhang. Det är en bra mötesplats, både för de som söker och för de som erbjuder utbildningar.” » Läs hela citatet
Gunnar Kihlblom, grundare av och huvudtränare i Solid AffärsCoaching AB

 

  De största fördelarna med samarbetet är att våra utbildningar syns på utbildning.se och att vi tar fram statistik en gång/månad som vi följer upp.”
Viveca Landelius, informatör Lunds universitets uppdragsutbildningar

 

 Jag tycker om flexibiliteten med att vi själva snabbt kan lägga in nyheter, ändringar etc. Dessutom är statistiken jättebra. Jag är också jättenöjd med samarbetet med Fredrik Edborg som är vår kontaktperson på säljsidan.”
» Läs hela citatet
Michael Andersson, vd, Taurus Ekonomutbildning

 

 Ett intressant komplement till intresseanmälningarna är listan med organisationsstatistik som finns tillgänglig inne i kundinloggningen. Organisationsstatistiken visar vilka företag och branscher som potentiella deltagare kommer ifrån och gör det möjligt för oss att följa upp dem. » Läs hela citatet
Olof Johansson, programansvarig för Executive MBA på Handelshögskolan i Göteborg

 

 Vi får intresseanmälningar från kunder som vi annars inte hade hittat. Vi får en större kontaktyta som genererar fler kunder på ett effektivt sätt och det gör att vi verkligen kan rekommendera utbildning.se till andra företag."
» Läs hela citatet
Per Lagelius, vd, Aptor AB

« Tillbaka till tjänster och annonsering

Senast uppdaterad: 14 jun 2019

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!