Kategori
Plats
Utbildningstyp

Press

Press – utbildning.se

KONTAKT  |  NYHETER  |  TJÄNSTER  |  PARTNER  |  PRESS  |  JOBBA HOS OSS |  FINDCOURSES PRO


Kontakta oss – vi kan utbildningsbranschen

Som Sveriges största samlingsplats för kompetensutveckling har vi koll på vad som händer i utbildningsbranschen. Genom intresseanmälningar, analysverktyg och andra funktioner på sajten får vi information om våra besökare och vilka utbildningar de söker. Denna statistik sammanställer vi löpande och förmedlar i pressmeddelanden och rapporter.

Vi har tillgång till information om branschens utbud, fastän vi själva inte producerar utbildningar. Detta ger oss en unik möjlighet att överblicka och få fram värdefull kunskap om statistik och trender!

Presskontakt

Nina Rimmerfeldt

Nina Rimmerfeldt
Kommunikationschef
+4670 6283 729

mattias säker Mattias Säker
VD/Grundare
 +46707537459
Fredrik Andersson Fredrik Högemark
CIO/Grundare
+ 4670 2662 313

 Logotype utbildning.se

» Ladda ner logga

Våra senaste rapporter

Utbildningsbarometern 2015

Utbildningsbarometern heter vår årliga rapport där du hittar statistik om populära utbildningar och utbildningsområden, trender och mycket annat spännande för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i utbildningsbranschen.

» Ladda ner (pdf)

Utbildningsbranschen 2015

Den årliga europeiska undersökning som görs bland utbildningsföretag av utbildning.se och FindCourses Global AB släpptes för första gången i februari 2015 som en egen rapport. 419 utbildningsföretag, varav 40 svenska, har besvarat frågor om marknadsföring, framtida satsningar, kvalitet, recensioner och framgångsfaktorer.

» Ladda ner (pdf)

HR-rapporten 2015

HR-rapporten 2015 lanserades i januari 2015. Den innehåller statistik baserad på en kvalitativ undersökning om organisationers syn på kompetensutveckling. 

» Ladda ner (pdf)

Guiden till blended learning

Vad är blended learning och flipped classroom? Denna broschyr ger en övergripande introduktion till begreppet och diskuterar möjligheter och utmaningar.

» Ladda ner (pdf)

Senast uppdaterad: 05 jul 2016

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Klicka här för att söka utbildning

Så fungerar utbildning.se

 Hitta en utbildning
 du är intresserad av

 Skicka en
 intresseanmälan  

 Du kontaktas med
 all info du behöver 

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om kompetensutveckling.