Visa utbildning.se som: Mobil

Press

press utbildning.se

KONTAKT  |  NYHETER  |  TJÄNSTER  |  PARTNERS  |  PRESS  |  JOBBA HOS OSS |  FINDCOURSES PRO


Kontakta oss – vi kan utbildningsbranschen

Som Sveriges största samlingsplats för kompetensutveckling har vi koll på vad som händer i utbildningsbranschen. Genom intresseanmälningar, analysverktyg och andra funktioner på sajten får vi information om våra besökare och vilka utbildningar de söker. Denna statistik sammanställer vi löpande och förmedlar i pressmeddelanden och rapporter.

Vi har tillgång till information om branschens utbud, fastän vi själva inte producerar utbildningar. Detta ger oss en unik möjlighet att överblicka och få fram värdefull kunskap om statistik och trender!

Presskontakt

Madeleine Lindahl

Madeleine Lindahl
Kommunikationschef
+46 72 080 72 22

mattias säker Mattias Säker
COO/Grundare
 +46 70 753 74 59
Fredrik Högemark Fredrik Högemark
CIO/Grundare
+ 46 70 266 23 13

Våra senaste rapporter

Utbildningsbarometer 2018

Utbildningsbarometern heter vår årliga rapport där du hittar statistik om populära utbildningar och utbildningsområden, trender och mycket annat spännande för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i utbildningsbranschen. Läs den senaste upplagan här.

»Läs direkt

»Ladda ner (pdf)

Utbildningsbarometern 2017

Vill du även läsa förra årets utbildningsbarometer hittar du den här. 

» Ladda ner (pdf)

Utbildningsbranschen 2015

Den årliga europeiska undersökning som görs bland utbildningsföretag av utbildning.se och FindCourses Global AB släpptes för första gången i februari 2015 som en egen rapport. 419 utbildningsföretag, varav 40 svenska, har besvarat frågor om marknadsföring, framtida satsningar, kvalitet, recensioner och framgångsfaktorer.

» Ladda ner (pdf)

HR-rapporten 2015

HR-rapporten 2015 lanserades i januari 2015. Den innehåller statistik baserad på en kvalitativ undersökning om organisationers syn på kompetensutveckling. 

» Ladda ner (pdf)

Guiden till blended learning

Vad är blended learning och flipped classroom? Denna broschyr ger en övergripande introduktion till begreppet och diskuterar möjligheter och utmaningar.

» Ladda ner (pdf)

Senast uppdaterad: 16 nov 2018

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!