Sveriges populäraste ledarskapsutbildningar 2015

Ett bra ledarskap är en av de viktigaste byggstenarna för att ett företag ska nå framgång och många yrkesverksamma svenskar ser fördelarna med att vässa sin ledarkompetens genom en utbildning. Ny statistik från över 57 000 personer talar sitt tydliga språk – att utvecklas i sin yrkesroll och bli bättre på att coacha medar ...

Ett bra ledarskap är en av de viktigaste byggstenarna för att ett företag ska nå framgång och många yrkesverksamma svenskar ser fördelarna med att vässa sin ledarkompetens genom en utbildning. Ny statistik från över 57 000 personer talar sitt tydliga språk – att utvecklas i sin yrkesroll och bli bättre på att coacha medarbetarna är helt rätt just nu.

[Facebook:recommend]

Att ledarkompetens är eftertraktat av fler än renodlade chefer märks inte minst på att listan över de populäraste ledarskapsutbildningarna toppas av ”Att leda utan att vara chef”. Andra heta utbildningar som syns i listans toppskikt är ”Coachande ledarskap” och ”Arbetsledarutbildning”.  

Frågor?

Har du frågor eller vill du ta del av mer statistik kring utbildning och kompetensutveckling kontakta kommunikationschef Nina Rimmerfeldt på: nina.rimmerfeldt@utbildning.se

Om utbildning.se

utbildning.se är Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling för yrkesverksamma. Tusentals internetanvändare som söker vidareutbildning besöker vår webbplats varje dag där de kan söka bland närmare 8 000 utbildningar från 300 utbildningsarrangörer. Vi samlar kontinuerligt in statistik kring utbildning och kompetensutveckling vilket vi regelbundet förmedlar i pressmeddelanden och rapporter. Genom intresseanmälningar, analysverktyg och andra funktioner på utbildning.se får vi information användarna och vad de efterfrågar.

Sugen på mer statistik?

Årligen sammanställer vi statistik för en omfattande rapport kallad Utbildningsbarometern. Den innehåller statistik från utbildningsbranschen. Senaste Utbildningsbarometern lanseras den 4 februari 2016. Maila info@utbildning.se om hur du kan ladda ner den. 


Annonser