Visa utbildning.se som: Mobil

Boka direkt på utbildning.se

BOKA UTBILDNING DIREKT!

Vi vill göra det enkelt för dig. Därför har vi lanserat en helt ny bokningsfunktion på utbildning.se där du snabbt och smidigt förbokar de utbildningar du vill gå. Bara att klicka och skicka!

Boka din utbildning såhär – 3 enkla steg

Välj den aktuella utbildningen inne på utbildning.se

Klicka på knappen "Boka utbildningen"

Fyll i dina kontaktuppgifter – skicka!


Mycket enklare blir det inte. En bokningsbekräftelse mailas till dig efter att utbildningsarrangören godkänt den.

Topp 10 bokade utbildningskategorier just nu

  1. ARBETSMILJÖ
  2. EKONOMI
  3. HR
  4. PROJEKTLEDNING
  5. JURIDIK
  6. KBT
  7. REKRYTERING
  8. BYGG
  9. EXCEL
  10. CHEF

Har du frågor? Kontakta oss på info@utbildning.se

Senast uppdaterad: 07 jun 2017

Du kanske också är intresserad av:

Effektivare arbetsdagar med Pomodoro-tekniken

Publicerad: 2017-02-21

De flesta av oss brottas med att hantera vår tid på ett effektivt sätt och att hinna med allt vi vill få gjort under en dag. I en tid då yttre faktorer som mail, sms och notiser ständigt distraherar är uppmärksamhet hårdvaluta och alla sätt att optimera effektiviteten är välkomna. Ett populärt sätt är Pomodoro-tekniken! 

Läs mer

5 största utmaningarna vid organisationers kompetensutveckling

Publicerad: 2015-02-16

Den största utmaningen med kompetensutveckling för organisationer är att hitta rätt utbildning för behovet, det anser 42 procent av respondenterna. Dessutom tycker många att det är en utmaning att förstå medarbetarnas behov av kompetensutveckling, vilket 34 procent anser.

Läs mer

Microsofts medarbetare ställer krav på företaget

Publicerad: 2015-05-21

Microsoft har placerat sig i topp tre på Great Place to Works lista över Sveriges mest attraktiva arbetsplatser hela elva år i rad. Arbetskulturen på Microsoft springer till stor del ur det egna ansvaret och det medarbetarnas ansvar att driva sin egen utveckling. 

Läs mer

Vad är kompetensutveckling?

Publicerad: 2015-06-18

På utbildning.se kan du som letar kompetensutveckling hitta det du söker. Vi har samlat över 8 000 utbildningar från Sveriges största utbildningsföretag inom de flesta yrkeskategorier. Undrar du vad kompetensutveckling betyder? Här förklarar vi begreppet.

Läs mer

Symbrio: ett litet bolag med stora utvecklingsmöjligheter

Publicerad: 2015-05-21

Symbrio är ett litet företag vars personalstyrka rymmer en mängd olika roller och företagets kompetensutveckling måste anpassas därefter. Trots utmaningarna i att vara ett litet bolag satsar Symbrio helhjärtat på medarbetarnas utvecklingsmöjligheter vilket har bidragit till Symbrios andra plats på Great Place to Works årliga lista över Sveriges mest attraktiva arbetsplatser.

Läs mer