Visa utbildning.se som: Mobil

Boka direkt på utbildning.se

BOKA UTBILDNING DIREKT!

Vi vill göra det enkelt för dig. Därför har vi lanserat en helt ny bokningsfunktion på utbildning.se där du snabbt och smidigt förbokar de utbildningar du vill gå. Bara att klicka och skicka!

Boka din utbildning såhär – 3 enkla steg

Välj den aktuella utbildningen inne på utbildning.se

Klicka på knappen "Boka utbildningen"

Fyll i dina kontaktuppgifter – skicka!


Mycket enklare blir det inte. En bokningsbekräftelse mailas till dig efter att utbildningsarrangören godkänt den.

Topp 10 bokade utbildningskategorier just nu

  1. ARBETSMILJÖ
  2. EKONOMI
  3. HR
  4. PROJEKTLEDNING
  5. JURIDIK
  6. KBT
  7. REKRYTERING
  8. BYGG
  9. EXCEL
  10. CHEF

Har du frågor? Kontakta oss på info@utbildning.se

Senast uppdaterad: 07 jun 2017

Du kanske också är intresserad av:

Möjlighet till kompetensutveckling - en stor anledning till att byta jobb

Publicerad: 2015-06-15

LinkedIn gjorde 2014 en global undersökning där 18 000 heltidsanställda i 26 länder tillfrågades hur de ser på sina karriärer, vilken inställning de har till jobbsökande samt hur tillfredsställda de är på arbetsplatsen. Syftet var att ge företag en överblick över anställdas tankar så att de därigenom kan forma strategier för att kunna attrahera och behålla värdefulla personer.

Läs mer

Wunderkraut attraherar internationella talanger

Publicerad: 2015-11-11

På Wunderkraut läggs mycket fokus på att svetsa ihop arbetsgruppen. Arbetet med att forma en öppen och inkluderande företagskultur har lönat sig, 2015 placerar sig Wunderkraut på femte plats över Great place to works lista över Sveriges bästa arbetsplatser.

Läs mer

Rapport: Utbildningsbranschen 2015

Publicerad: 2015-02-20

Publicerad: 2015-02-20

Jobbar du med marknadsföring eller inom utbildningsbranschen kan denna undersökning vara intressant för dig. Ladda ned rapporten "Utbildningsbranschen 2015" kostnadsfritt. Undersökning med 419 utbildningsföretag, varav 40 svenska, som besvarat frågor inom marknadsföring, framtida satsningar, kvalitet, recensioner och framgångsfaktorer.

Effektivare arbetsdagar med Pomodoro-tekniken

Publicerad: 2017-02-21

De flesta av oss brottas med att hantera vår tid på ett effektivt sätt och att hinna med allt vi vill få gjort under en dag. I en tid då yttre faktorer som mail, sms och notiser ständigt distraherar är uppmärksamhet hårdvaluta och alla sätt att optimera effektiviteten är välkomna. Ett populärt sätt är Pomodoro-tekniken! 

Läs mer

På Key Solutions är utveckling nyckeln

Publicerad: 2015-05-21

Säljföretaget Key Solutions ställer inga krav på förkunskaper eller tidigare erfarenhet hos de nyanställda. Här tränas alla upp från grunden och kan tack vare Key Solutions egen säljskola få kompetensutveckling som hjälper dem att klättra i företaget. De många utvecklingsmöjligheterna har bidragit till Key Solutions topplacering på Great Place to Works lista över Sveriges mest attraktiva arbetsplatser 2015.

Läs mer