Inga recensioner än

Zober Arbetsmiljö AB

i Uppsala (+ 4 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Arbetsmiljö och rehabilitering för alla på arbetsplatsen

Vi har utbildat 20.000-25.000 deltagare i externa öppna kurser. Företagsinternt har vi utbildat över 150.000 (!) chefer, arbetsledare, skyddsombud, personalchefer, HR-adm osv

Vi har mångårig erfarenhet av kompetensutveckling inom arbetsmiljö och rehabilitering. Vi utbildar över hela landet, både privata företag och offentliga organisationer.

Genom våra erfarenheter och kontaktnät arbetar vi med professionalism och kvalitet. Vår målsättning är att ni, precis som vi, ska bli nöjd med din kurs. Därför har vi också möjlighet att skräddarsy en utbildning så att den möter era behov.


Arbetsmiljöspelet
Våra utbildningar genomförs ofta med kunskapsspel som gör utbildningarna aktivare och lärorikare. Spelet kan användas i specifika utbildningsaktiviteter eller i längre grundutbildningar t ex. BAM utbildningar.

Kunskapsspelet finns i följande områden:
Arbetsmiljölagstiftningen • Uppgiftsfördelning (Delegering) • Samordningsansvar inhyrda/entreprenörer • Skyddsombudsrätt • Sjukfrånvaro och rehabilitering • Organisatorisk och social arbetsmiljö • Fysisk Arbetsmiljö

Visa alla utbildningar med Zober Arbetsmiljö AB

Utbildningar

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Zober Arbetsmiljö AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Zober Arbetsmiljö AB

Vretavägen 43
755 91 Uppsala

Tel: 08-220452

Highlights