Visa utbildning.se som: Mobil

Professional Scrum Master™ I

Zington Academy
Kort om utbildningen
2 dagar
18 000 SEK exkl. moms
   
Stockholm
Professional Scrum Master™ I

Kursbeskrivning

Lär dig att leda agila team

Kursen Professional Scrum Master ™ I ger dig kunskaper för att leda agila team mot lyckade leveranser. Lärarlett genom teori, praktik och interaktioner lär du dig om Scrums teori, praxis, regler och värderingar. I anslutning till kursen får du möjlighet att certifiera dig som Professional Scrum Master level 1 (PSM I) via Scrum.org.

Målgrupp

En Scrum Master har en avgörande roll för att Scrum-team ska lyckas med produkt, leveranser och arbetssätt. För att kunna göra detta behövs kunskap om Scrums teori, praxis, regler och värderingar. Denna kurs vänder sig till dig som vill bli certifierad som Professional Scrum Master. Vi går igenom grunderna i Scrum-ramverket för att skapa genuin förståelse tillsammans med konkreta exempel på tillämpning.

Kursinnehåll

Innehållet i kursen baseras på rekommendation från Scrum.org. Kursen genomförs på två heldagar med kombination av teori, praktiska övningar och exempel samt interaktion av samtliga deltagare. Vanligtvis håller vi kursen med två kurshållare för att kunna stödja flera deltagare aktivt vid övningar.

Kursledare

Christer Mörling är en agil coach med gedigen erfarenhet av teambaserat arbete, både traditionellt och agilt. Hans många år som teamledare, ScrumMaster och agil coach ger ett perspektiv som utgår från långsiktigt kvalitativ utveckling med teamansvar, feebackloopar, ständiga förbättringar och nytta för slutanvändaren. Christer är en van kurshållare och föreläsare som gärna blandar interaktivitet, exempel från verkligheten och humor under sina presentationer.

Kursledare Christer

Claudia Wikström är en erfaren agil coach och scrum master.

Kursledare Claudia

Examen, diplom m.m.

Vi genomför även provcertifiering i slutet av kursen för att få kunskap om hur certifieringen går till.

Kursavgiften inkluderar ett certifieringsförsök. Efter kursen får du möjlighet att certifiera dig som Professional Scrum Masters level 1 (PSM I) via Scrum.org.

Varje deltagare får ett lösenord till scrum.org, där certifiering kan ske. För att bli certifierad krävs 85% rätt på certifieringsfrågorna.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Professional Scrum Master™ I, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Zington Academy

Engagerade entreprenörer med kraft att genomföra. Det är några sammanfattande ord om oss som arbetar på Zington. Vi är inte bara ett ”IT, Management eller UX-design” företag. Vi är ett företag som består av riktiga, engagerade människor som råkar veta...


Läs mer om Zington Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Zington Academy

Birger Jarlsgatan 9
111 45 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Professional Scrum Master™ I!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 11 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Professional Scrum Master™ I från Zington Academy, fyll i dina uppgifter:

Mer inom området