Visa utbildning.se som: Mobil

Introduktion till inbyggda system – Kommunikationsprotokoll

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
9 500 SEK exkl. moms
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Intelligenta och uppkopplade produkter som styrs genom inbyggda system tar mer och mer plats i vår vardag. I takt med detta efterfrågas kompetensen inom utveckling av inbyggda system överallt i produktutvecklingskedjan inom industri och tekniksektorn, från fordonsindustri och telekom till tillverkning av hushållsmaskiner och leksaker.
Utbildningen syftar till att ge deltagaren grundläggande kunskaper och färdigheter inom datakommunikation för inbyggda system och dess protokoll, hur distribuerade inbyggda system fungerar samt implementering av olika kommunikationslösningar.

Huvudsakligt innehåll:

• OSI-modellen
• Kommunikationsprotokoll, t ex CAN, Ethernet, Wifi, Bluetooth, TCP/IP, MQTT, I2C, SPI, UART
• Tillämpa verktyg och applikationer för styrning och analys av protokollen och kommunikationsdata


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Introduktion till inbyggda system – Kommunikationsprotokoll, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Introduktion till inbyggda system – Kommunikationsprotokoll!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Introduktion till inbyggda system – Kommunikationsprotokoll från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: