Inga recensioner än

Hållbarhetsarbete och Innovation

YrkesAkademin, Rikstäckande
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Vill du ta del av eller lära dig en effektiv workshopmetod som kommer boosta ert hållbarhetsarbete med ökad innovationsförmåga och ännu mer kund- och affärsfokus?
Alla företag är olika och hållbarhetsresan skiljer sig åt. Under två halvdagar kommer Linda Fragner hjälpa oss att skapa bättre förutsättningar för att utveckla mer hållbara affärsmodeller, produkter och tjänster. Vi kommer arbeta mot FN:s globala mål för hållbar utveckling, Parisavtalet och Science Based Targets. Du kommer få tips på hur man engagera fler kollegor, kunder och partners i hållbarhetsarbetet och hur detta kommer ge ditt företag en ökad konkurrensfördel både mot dina kunder men också som en attraktiv arbetsgivare.


Utbildningen bedrivs som lärarledd på distans under två halvdagar och innehåller föreläsningar, övningsuppgifter och workshops.

Utbildningen ges i samarbete med Upgreen AB baserat på Sustainability Sprint.


Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige
  • Svenska

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hållbarhetsarbete och Innovation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...

Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.

Highlights