Visa utbildning.se som: Mobil

Grönt Cert, Modul 3 ISO-programmering

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
1 650 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-06-30 09:00 - Distans
Öppen utbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Grönt certifikat säkerställer grundförståelsen för CNC-teknik och en yrkeskompetens för att självständigt kunna arbeta med gott omdöme och använda maskiner, verktyg och utrustning på ett säkert sätt samt producera enligt gällande kvalitets- och produktivitetskrav.
Området handlar om vanligt förekommande programkoder och programuppbyggnad för att kunna läsa och förstå ISO baserade CNC program, skilja på program för svarv och fräs samt kunna axelbeteckningar för olika maskintyper och måttjustera med hjälp av radiekompensering.

Läs mer om CNC här

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grönt Cert, Modul 3 ISO-programmering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

YrkesAkademin


 Visa telefonnummer
ya.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grönt Cert, Modul 3 ISO-programmering!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grönt Cert, Modul 3 ISO-programmering från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: