Visa utbildning.se som: Mobil

Grönt Cert, Modul 2 Hälsa miljö och säkerhet

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
1 650 SEK exkl. moms
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Grönt certifikat säkerställer grundförståelsen för CNC-teknik och en yrkeskompetens för att självständigt kunna arbeta med gott omdöme och använda maskiner, verktyg och utrustning på ett säkert sätt samt producera enligt gällande kvalitets- och produktivitetskrav.
Området behandlar IT, automatiska system och produktionseffektivitet och förståelse för operatörens roll i datorstyrd industriell produktion för att kunna reagera på och prioritera arbetsuppgifter utifrån oförutsedda händelser i produktion.

Läs mer om CNC här

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grönt Cert, Modul 2 Hälsa miljö och säkerhet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grönt Cert, Modul 2 Hälsa miljö och säkerhet!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grönt Cert, Modul 2 Hälsa miljö och säkerhet från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: