Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Öppet till 26 januari 23.59

Grönt Cert, Modul 12 Språk - Svenska

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
1 650 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2500-01-01 - Distans
Öppen utbildning
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Grönt certifikat säkerställer grundförståelsen för CNC-teknik och en yrkeskompetens för att självständigt kunna arbeta med gott omdöme och använda maskiner, verktyg och utrustning på ett säkert sätt samt producera enligt gällande kvalitets- och produktivitetskrav.
Området behandlar svenska språket med avseende på att kunna läsa och förstå manualer, arbetsinstruktioner och facktext samt hämta information i handböcker och tabeller som används inom verkstadsindustrin.

Läs mer om CNC

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grönt Cert, Modul 12 Språk - Svenska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

YrkesAkademin


 Visa telefonnummer
ya.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grönt Cert, Modul 12 Språk - Svenska!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grönt Cert, Modul 12 Språk - Svenska från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: