Visa utbildning.se som: Mobil

Hann du inte se alla inspirerande föreläsningar på Upskill & Reskill? Inga problem! Allt finns tillgängligt t o m 26 januari kl 23.59. Tipsa gärna fler som inte hunnit kolla. Gå direkt till eventet! ⭐

Elsäkerhet vid arbete i elfordon för tekniker

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
8 800 SEK exkl. moms
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Syftet med kursen är att säkerställa elsäkert arbete för fordonstekniker i och vid elfordon. Ge en grundläggande kunskap om el, elfordonets komponenter, laddinfrastruktur samt förståelse för de risker som kan uppstå vid hantering av defekta eller krockskadade fordon. Deltagarna skall kunna planera och genomföra sitt arbete med hänsyn till egen och andras säkerhet. Utbildningen genomförs på plats på företaget eller i våra lokaler. Kursen består av genomgångar, demonstrationer och praktiska övningar och avslutas med ett testmoment.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Elsäkerhet vid arbete i elfordon för tekniker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

YrkesAkademin


 Visa telefonnummer
ya.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elsäkerhet vid arbete i elfordon för tekniker!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Elsäkerhet vid arbete i elfordon för tekniker från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: