CNC Teknik, validering mot blått certifikat

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Starta när du vill - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

Blått certifikat säkerställer grundförståelsen för beredningsteknik och en yrkeskompetens för att självständigt kunna planera beredningsarbetet samt göra relevanta val och beräkningar för en fungerande bearbetningsprocess.

Blått certifikat är en breddning och fördjupning av det gröna certifikatet och består av ytterligare tio specifika kompetensområden. Efter det webbaserade kunskapstestet genomförs ett praktiskt test genom framtagning av metod och bearbetningsdata för tillverkning av detalj. Tid 3,5+4,5 timmar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om CNC Teknik, validering mot blått certifikat, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

YrkesAkademin

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera CNC Teknik, validering mot blått certifikat!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen CNC Teknik, validering mot blått certifikat från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: