Visa utbildning.se som: Mobil

CNC Teknik, praktisk träning mot grönt certifikat

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
4 000 SEK exkl. moms
   
Borlänge, Fagersta, Kalix, Karlskoga, Sundsvall, Örnsköldsvik
Svenska

Kursbeskrivning

Välkommen till oss för träning och praktiska övningar inför validering grönt certifikat. Du bokar för de antal dagar du är i behov av. Ser vi att du är i behov av mer eller mindre antal dagar justerar vi detta.

Grönt certifikat säkerställer en grundförståelse för CNC-teknik. Det ger också yrkeskompetensen för att självständigt kunna arbeta med gott omdöme och använda maskiner, verktyg och utrustning på ett säkert sätt. Det hjälper också den certifierade att kunna leverera i enlighet med branschens gemensamt satta kvalitets- och produktivitetskrav.


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om CNC Teknik, praktisk träning mot grönt certifikat, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

YrkesAkademin


 Visa telefonnummer
ya.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera CNC Teknik, praktisk träning mot grönt certifikat!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen CNC Teknik, praktisk träning mot grönt certifikat från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: