Visa utbildning.se som: Mobil

Allmän Ställningsutbildning 2-9 m

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
1 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-09-15 08:00 - Västerås
Öppen utbildning
   
Västerås
Svenska

Kursbeskrivning

Utbildningen behandlar olika ställningstypers konstruktion. Efter genomförd utbildningen har du behörighet att både bygga och bedöma ställningar. Utbildningen omfattar självstudier som du genomför innan utbildningen, instruktioner skickas i kallelsen. Alla som deltar i arbete med ställningar ska ha utbildning om ställningar, väderskydd, materialkrav, regler för typkontroll, märkning och instruktioner samt regler och råd för placering och dimensionering. Efter genomförd utbildning ska ha teoretiska kunskaper och behörighet för att kunna bygga och bedöma ställningar med en maximal höjd på nio meter, med goda kunskaper om de risker som kan uppstå. Du kan även kunna utfärda en plan för uppförande av ställning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Allmän Ställningsutbildning 2-9 m, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

YrkesAkademin


 Visa telefonnummer
ya.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Allmän Ställningsutbildning 2-9 m!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Allmän Ställningsutbildning 2-9 m från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: