Visa utbildning.se som: Mobil
Sök utbildning
Sök arrangör
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Sök utbildning
Sök arrangör
Populära ämnen
Teknik
Ledarskap
Vård
Ekonomi
Arbetsmiljö
Distans
Rikstäckande
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Mobila arbetsplattformar

Xterna Bemanning & Utbildning
Kort om utbildningen
4-8 h
1 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-06-28 - Distans
Distans
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
1 950 SEK
2022-06-28

Distans
1 950 SEK
2022-08-02

Distans
1 950 SEK
2022-08-16

Distans
1 950 SEK
2022-08-23

Kursbeskrivning

Mobila arbetsplattformar

AFS 2006:6 § 29, kräver att alla som använder mobila arbetsplattformar, skall from 1 juli 2007 inneha en dokumenterad utbildning som skall kunna styrkas med ett utbildningsbevis. Liftläroplanen LLP är framtagen på initiativ av branschföreningen Swedish Rental Association, tillsammans med Arbetsmiljöverket, liftutbildningsföretag, liftleverantörer och besiktningsorgan. Bakgrunden var ett behov att definiera branschgemensamma krav på en lägsta nivå för liftutbildning.

Utbildningen följer standarden SS-150 18878:2004, som är ett grundkrav för liftutbildning. Utbildningen är en 8 timmars utbildning, upplagd med 4 tim teori och 4 tim praktik. I den praktiska delen ingår maskingenomgång och körträning.

Målgrupp

Bygg & Industri. Ingen av utbildningarna kräver förkunskaper.

Upplägg

Utbildningen

Utbildningen är en 8 timmars utbildning, upplagd med 4 tim teori och 4 tim praktik. I den praktiska delen ingår maskingenomgång och körträning.

Egen utbildning

Utbildningar anordnas över hela landet. Du kan också anordna en egen kurs (minst 10 deltagare) och hyra in en av våra föreläsare. Det du behöver är kurslokal med projektor/overhead, stort blädderblock samt en sax- och en bomlift. En av liftarna skall vara mobil, dvs. kunna förflytta sig från arbetskorgen.

Examen, diplom m.m.

Efter samtliga våra utbildningar erhåller deltagaren ett certifikat. Vi erbjuder även att registrera deltagare mot ID06 mot en administrativ kostnad på 200kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mobila arbetsplattformar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Xterna Bemanning & Utbildning

Norrbottningar med hela Sverige som upptagningsområde

Våra utbildare har genom åren tillsammans utfört över 5000 utbildningar med ett och samma mål – att skapa en högre säkerhet och trygghet på er arbetsplats. Alla våra utbildningar följer arbetsmiljöverkets krav och de olika branschorganisationernas riktlinjer och läroplaner. Vi...


Läs mer om Xterna Bemanning & Utbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Xterna Bemanning & Utbildning


 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Mobila arbetsplattformar!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Mobila arbetsplattformar från Xterna Bemanning & Utbildning, fyll i dina uppgifter: