Webb automation

Xplorafory Test
Kort om utbildningen
6 veckor
9 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande - Distans
Företagsanpassad utbildning
Distans
Engelska
Test Automation Crash Course

Kursbeskrivning

Test Automation Postman & Selenium

Vill du växa och utvecklas till att bli en grym test automationsingenjör? Den här kursen i testautomatisering kommer göra det till verklighet. Kunskaper inom testautomation gör dig dessutom het på arbetsmarknaden och ger dig en gyllene position i mjukvarubranschen idag.

Syftet med kursen är att du ska lära dig att effektivt leverera kvalitetssäkrad, testad och kundvänlig funktionalitet via effektiva former av teamsamarbete, kommunikation, kundsamarbete samt tidig och frekvent feedback.

Under Test Automation Crash Course

Kommer du lära dig grunderna från en strategisk syn på testautomatisering samt hur och när man ska använda testautomatisering.

Du lär dig kunna avgöra vilket automationsverktyg som passar för aktuellt system/applikation och hur olika testverktyg för automation fungerar på djupet.


Verktyg som du kommer att lära dig under kursen:

  • JUnit5
  • Selenium
  • Postman

Målgrupp

Vem är du?

Du har arbetat med testning eller utveckling i minst 2 år och vill uppdatera dina kunskaper inom testautomation.

Du eller ditt företag behöver öka din kompetens inom testautomation för att effektivisera ditt testarbete. Du vill även lära dig det senaste inom automatiserad testning och bli konkurrenskraftig på arbetsmarknaden.

Kursinnehåll

Efter kursen

Kommer du att kunna identifiera tester som kan automatiseras och utföra automatiseringen. Du kommer även kunna skapa körbara automatiserade testfall med tillhörande dokumentation.

Syftet med kursen är att effektivisera testprocessen med hjälp av automatiska tester. Du kommer kunna starta företagets automatiserade arbete på ett säkert och värdeskapande sätt.

Upplägg

Under 6 veckor kommer du fördjupa dig i tre olika testverktyg och lämnar in tre praktiska labb kopplade till varje verktyg. Varje vecka har du tillgång till förinspelade föreläsningsfilmer som du tittar på när det passar dig samt individuell vägledning.

  • Lab 1: JUnit5, Backend
  • Lab 2: Selenium, Frontend
  • Lab 3: Postman, API

Erbjudande

Visste du att den här utbildningen kan genomföras som en företagsintern utbildning för ditt företag? I vissa situationer passar det till och med bättre med en företagsintern utbildning än en öppen kurs.

I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Tillsammans kan vi anpassa innehållet till din organisations arbetssätt, med exempelvis övningar baserat på den egna verksamheten.

Det viktigaste för oss är att du känner dig nöjd med kursen och att den lever upp till dina förväntningar. Du kan därför alltid investera i våra kurser med en 100% pengarna tillbaka-garanti!

Kursledare

Jonas Breisel

Kursledare Jonas

Jag har jobbat i mer än 10 år med mjukvarutestning och varit lärare i 5 år.

Jag kämpade också med att hitta bra material att lära av. Den stora förändringen för mig kom när jag började aktivera mig utanför arbetstid. Jag träffade andra testare. Jag fick bra tips om material att studera. Den största förändringen kom när jag började undervisa andra testare. Då kom jag över en hel del av de idéer som jag ska dela med mig av i den här utbildningen.

Jag har testat allt från små system till system så stort att du inte kan se slutpunkten. Jag har hjälpt många företag att sätta upp sina tester från början till ett väl fungerande CI/CD-flöde.

VARNING: Jag kan inte garantera att du kommer göra exakt detta, för jag känner dig inte... men jag kommer att ge dig förutsättningarna för att kunna göra detta.

Jag har hjälpt hundratals människor precis som du att bli bättre på testning, där buggrapportering är en viktig del.

Examen, diplom m.m.

Digitalt certifikat som kan läggas till på din LinkedIn-profil.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Webb automation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Xplorafory Test

Xplorafory Test - utbildningar i mjukvarutestning och testautomation.

Drömmer du om ett spännande jobb på en växande och attraktiv marknad, där du dessutom har möjlighet att göra skillnad? Vill du även ha ett varierande yrke som ger dig möjlighet att växa både på jobbet och på det personliga...


Läs mer om Xplorafory Test och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Xplorafory Test

Berguven 20
4353 Göteborg

Tel: 0705186265

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Webb automation!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 33 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Webb automation från Xplorafory Test, fyll i dina uppgifter: