Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Recensioner av Projektledarprogrammet

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 34 recensioner.

Gustav F
(5)
Kursen överträffade mina förväntningar. Är mycket nöjd med innehållet och med lärarna. Bra blandning av teori och praktiska övningar. Rekommenderas!
Annette L
(5)
Har fått gå utbildningen på uppdrag av mitt arbete, IF Metall. Var ganska blank inför utbildningen - alltså inga särskilda förväntningar, men utbildningen har varit väldigt bra. Hög takt med bra innehåll! Om någon synpunkt är väl att det för min del som jobbar på en medlemsstyrd organisation med ett "eget" fackligt språk är en väsentlig skillnad...
Visa mer
Jenny K
(5)
Jag rekommenderar verkligen Projektledarprogrammet hos Wenell. Mycket kunniga och trevliga kursledare och en bra avvägning mellan teori och praktiska övningar. Bra upplägg att utbildningen var indelad i fyra etapper, det bidrog till att man fick öva och reflektera på egen hand mellan tillfällena.
Håkan L
(5)
Jag stortrivdes med kursen. Det var bra blandning av teori och praktik. Mycket duktiga lärare som lotsade en fram då en del övningar var "påfrestande". Utbildningslokalerna var helt ok. Gillade att kursen var uppdelad på fyra tillfällen, han då med lite reflektion och eftertanke på hemmaplan.
Mårten R
(5)
Jag rekommenderar kursen Projektledarprogrammet hos Wenell. Bra format och innehåll på kursen samt väldigt bra föreläsare!
Martin O
(5)
Mycket kompetenta och roliga kursledare. Jag kan verkligen rekommendera Wenell och Projektledarprogrammet till nuvarande eller nya projektledare. Jag har själv arbetat som projektledare i många år men fick trots det en hel del a-ha upplevelser.
Lars C
(5)
Mycket lärorik och tänkvärd kurs då hela livet är ett projekt!
Anneli A
(5)
Programmet uppfyllde alla mina önskemål och förväntningar. Programmet har givit mig många verktyg som jag ödmjukast lägger ner i min verktygslåda och sedan tar fram i min vardag som projektledare. Ett trevligt upplägg varvat med teori och praktiska övningar.
Pamela C
(4)
Jag har fått ett bra bemötande och är i stort nöjd med kursen. Det va lite tight mellan näst sista och sista blocket som gjorde att det blev svårt att hinna med och öva som jag hade önskat.
Peter Ö
(5)
Mycket bra och genomtänkt program. Väl avvägd balans mellan projektmetodik, ledarskap och beteendefrågor.
Marie L
(5)
Jättebra kurs som blandade teori och praktiska övningar.
Christer S
(5)
Bra bemötande från såväl kursledare till övrig personal på deras kontor
Christian L
(4)
Otroligt lärorikt och spännande!
Hanna B
(5)
Välarrangerat och bra hjälpmedel i form av smårum, videoutrustning mm. Coachande kursledare.
Evelyn L
(5)
Bra kurs som varvas med teori och praktiska övningar. Bra blandning.
Sofia K
(5)
Superbra lärare och en väldigt bra uppbyggd kurs. Har bara positiva ord om Wenell
Erika E
(5)
Kursen uppfyllde alla mina förväntningar. Bra blandning av teori och praktik. Mycket kunniga och skickliga kursledare.
Jasmin M
(5)
Kursen var över förväntan! Professionella lärare och bra blandning av teori och övningar.
Necati S
(4)
Hej! Jag upplevde kursen/programmet bra men intensiv vid varje tillfälle. Man kanske borde införa 2dagar till.
Goran A
(5)
Det var en komplett PL-kurs där det var bra balans mellan teori och praktiska övningar med väldigt kompetenta kursledare.
Fredrik B
(5)
Utmärkt projektledarutbildning. Har hjälpt mig mycket i min roll som projektledare.
Daniel S
(5)
Jag tycker att kursledarnas förmåga att redan från dag 1 skapa en god gruppdynamik var outstanding. Alla fick synas och höras lika mycket utan att någon tog över rummet eller satt tyst och anonym. Även deras förmåga att förmedla till oss deltagare var bra. Upplägget på kursen passade mig bra, speciellt sista etappen som var förlagd på internat. ...
Visa mer
Lars-Erik H
(3)
Kursen var bra, men motsvarade inte mina förväntningar då detta var en väldigt grundläggande kurs men den hade marknadsförts som en lämpligt utbildning för dem som redan jobbade som projektledare eller om man hade jobbat mycket i projekt. Ur min synvinkel var kursen anpassad för dem som inte tidigare hade någon erfarenhet av att jobba i projekt ...
Visa mer
Björn Z
(4)
Bra bemötande, bra mjuka delar. Kanske inte toppen med projektledarverktygen, det kändes ganska blekt.
Johan S
(4)
Mkt bra generellt vad gäller både bemötande, kompetens och material.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!