Visa utbildning.se som: Mobil

PMI-certifiering – preparandkurs

Wenell Management AB
Kort om utbildningen
4 dagar
26 250 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-03-27 08:30 - Göteborg
Göteborg, Malmö, Stockholm
Engelska
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-03-27 08:30  
26 250 SEK
Stockholm
2019-05-08 08:30  
26 250 SEK

Kursbeskrivning

PMI-certifiering – preparandkurs

PMI-certifiering – preparandkursVill du utmärka dig som Projektledare? En certifiering från världens ledande organisation inom professionell projektledning hjälper dig att nå dit. 

PMP® står för ”Project Management Professional” och är en av världens mest etablerade certifieringar. Ca 1100 personer är certifierade i Sverige och omkring 300 000 över hela världen. Certifieringen utfärdas av PMI®, Project Management Institute.

Vi följer PMBOK®

Under kursens fyra dagar går vi igenom kunskapsområdena enligt PMBOK®. Du kommer att stärka dina kunskaper inom Professionell Projektledning samtidigt som du får en bra grund för att klara en PMP® certifiering. Kursen vänder sig också för dig som siktar på en CAPM® certifiering.

Målgrupp

Du som arbetar som projektledare och vill certifiera dig som PMP®.

Du ska ha genomgått en grundläggande kurs i projektledning, samt ha praktisk erfarenhet som projektledare.  Kraven för att ta en certifiering är minst 35 utbildningstimmar samt 4500 arbetade timmar som projektledare de senaste åtta åren.

INNEHÅLL

 • Introduction to PMI ® / PMP ®
 • Integration Management
 • Scope Management
 • Time Management
 • Cost Management
 • Quality Management
 • Human Resource Management
 • Communication Management
 • Risk Management
 • Procurement Management
 • Stakeholder Management
 • Summary and conclusion

Upplägg

2 + 2 dagar med lärarledda självstudier mellan kurstillfällena. Max. 16 deltagare.

Totalt 35 timmars undervisning som genomförs på dagtid. Deltagarna förväntas lägga lika många timmar på självstudier inför certifieringen som genomförs av tredje part i PMI:s regi.

Dokumentationen består av PMBOK®, femte upplagan och en kurspärm. Vid första kurstillfället erhåller deltagarna omfattande material för självstudier, inklusive e-learning-moduler och online-tester som simulerar en PMP® – examination.

Investering

26.250 kr :- exkl. moms.

Kursledare

Kursledare är någon av våra anställda konsulter, som är PMP-certifierade och som alla har omfattande erfarenhet som konsulter och kursledare. Just det faktum att våra lärare är anställda hos oss är något som våra kunder och kursdeltagare ser som den främsta förklaringen till vår genomgående höga kvalitet oavsett vem som leder utbildningen.

Certifikat

PMP

PMI, Project Management Institute, är världens största professionella icke vinstdrivande organisation för projektledaryrket. Genom PMI kan du som projektledare erhålla ett flertal olika certifieringar, inklusive en av de vanligaste, PMP, som står för Project Management Professional.

Läs mer om PMP

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om PMI-certifiering – preparandkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Håkan Henmyr
(4)
En bra upplagd kurs och ett bra material att jobba vidare med. Kursen är ju en hjälp i att klara en certifiering och arbetet som ska läggas ankommer kursdeltagaren själv. Detta i sig är arbetskrävande. Jag tycker utbildningen tydligt pekar på hur man ska resonera och hur man ska jobba vidare.

Wenell Management AB

Wenell Management AB

Sedan 1 mars 2016 har vi inlett ett samarbete med Reco.se - en oberoende rekommendationstjänst på internet. Kursdeltagarna har möjlighet att ranka kursen på en femgradig skala samt att med egna ord beskriva sin upplevelse. Så här långt har över 700...


Läs mer om Wenell Management AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Wenell Management AB

Arenavägen 63, plan 9.
121 77 Johanneshov

 Visa telefonnummer

Recensioner
PMI-certifiering – preparandkurs
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Alla recensioner för arrangören