Visa utbildning.se som: Mobil

BAM – Bättre arbetsmiljö - onlineutbildning - AFA

VeaLearn Utbildning
Kort om utbildningen
3 timmar
1 790 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande start - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

BAM – Bättre arbetsmiljö onlineutbildning - AFA

AFA - godkand VeaLearn

En gedigen arbetsmiljöutbildningen som ger grundläggande kunskaper om arbetsmiljöfrågor.

En mycket populär utbildning och med stor fördel att just utbilda dig digitalt då du kan lära, pausa och repetera samt praktisera direkt efter kursen eller delmomentet! Kursstart löpande.

Efter genomförd BAM - utbildning har du lärt dig mer om att samverka i arbetsmiljöarbetet, att identifiera risker och arbeta förebyggande, att söka information och omsätta den i det dagliga arbetsmiljöarbetet samt att se samband mellan en bra arbetsmiljö och verksamhetens utveckling. Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Viktig utbildning då Arbetsmiljöverket har som skallkrav att chefer med personalansvar skall ha kunskap enligt föreskriften från 2016. Dessutom ligger ansvaret på arbetsgivaren att chefer och arbetsledare har kunskaper om:

 • Hur man förebygger och hantera ohälsosam arbetsbelastning
 • Hur man förebygger och hantera kränkande särbehandling

Exempel på kursinnehåll ser du nedan.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För chefer, arbetsledare, skyddsombud och andra som har ansvar för arbetsmiljön i organisationen. En gedigen arbetsmiljöutbildningen som ger grundläggande kunskaper om arbetsmiljöfrågor.

Kursinnehåll

 • Arbetsmiljölagen som grundpelare
 • Arbetsmiljöverkets föreskrifter
 • Roller och ansvar på arbetsplatsen
 • Samverkan och systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Att identifiera risker och genomföra åtgärder
 • Säkerhetskultur
 • Att upprätta rutiner för krishantering
 • Utveckling och förändring på arbetsplatsen
 • Användbara verktyg och fall att lösa själv 
 • Extra material som utbildaren kompletterar i utbildningen

I utbildningspaket ingår även Föredrag online – ca 400 st. inspirationsföreläsningar från välkända föreläsare där du får extra kunskaper inom olika områden.

Fortsatta studier

OBS: Investera i enskilda utbildningar eller i våra förmånliga utbildningspaket som har lite olika innehåll. Giltighetstid från 6 - 12 månader. Populärt utbildningspaket POTENTIAL då du förutom utbildningen även får tillgång till alla våra föredrag online. Pris endast 1 790 kr ex moms

Upplägg

Giltighetstid på utbildningen är 6 månader med online-tentamen.
Kursstart löpande, dvs vid anmälan och godkänt faktureringsunderlag aktiveras utbildningskontot och utbildningen startas upp. Samma dag vardagar, helg, närmaste vardag.

Kursledare

Malin Burman. Som konsult inom Krishantering och Arbetsmiljö har Malin författat boken Efterklok på förhand – en handbok om krisberedskap. Hon är diplomerad handledare i BAM (Bättre Arbetsmiljö) och har en filosofie master i krishantering. Med andra ord har hon en unik och specialiserad kunskap som Malin ger deltagaren tillgång till.

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd distansutbildning och godkänt på samtliga delmoments kontrolltester erhåller deltagaren ett diplom. Utbildningen är licenserad och personlig. 

Certifikat

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Från och med 1 januari 2021 finns ett stöd för arbetsmiljöutbildningar. Här finns utbildningar från godkända arrangörer och ansökan administreras av AFA.

Läs mer om Stöd för arbetsmiljöutbildning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAM – Bättre arbetsmiljö - onlineutbildning - AFA, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

VeaLearn Utbildning

Få tillgång till fantastisk kunskapsbank online inom 25-tal ämnesområden! På VeaLearns utbildningsportal hittar du effektiv och hållbar kompetensutveckling för privat som offentlig verksamhet. Utbildningsutbudet är stort och riktar sig både till dig som är chef, medarbetare, företagare eller som privatperson....


Läs mer om VeaLearn Utbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

VeaLearn Utbildning

Svartmangatan 7
111 29 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera BAM – Bättre arbetsmiljö - onlineutbildning - AFA!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen BAM – Bättre arbetsmiljö - onlineutbildning - AFA från VeaLearn Utbildning, fyll i dina uppgifter: