Visa utbildning.se som: Mobil

Att leda och samordna utan att vara chef - diplomerad onlineutbildning

VeaLearn Utbildning
Kort om utbildningen
1,5 timmar
1 790 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande start - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Att leda och samordna utan att vara chef  – diplomerad onlineutbildning.

Lär, pausa, repetera och praktisera direkt efter kursen eller delmomentet.

Ansvarar du för att motivera och leda medarbetare mot verksamhetsmålen är detta en passande utbildning. Den ger dig kunskaper i pedagogiska verktyg som syftar till att samordna och coacha medarbetare, konflikthantera vid behov och hantera förändringssituationer. Du får även lära dig att ge konsten i att kunna ge konstruktiv feedback. Innehållet baseras även på övningar och självskattningstest vilket gör innehållet unikt.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som är projektledare, samordnare, arbetsledare eller på annat sätt har eller kommer att ansvara för att leda och motivera medarbetarna till att nå verksamhetsmålen. I kursen kommer får du med dig nödvändiga verktyg för att hantera ansvaret som din roll innebär.

Kursinnehåll

  • Att leda utan formellt ansvar
  • Dialogsamtal med frågemetodik
  • Bygga fungerande team av individer
  • Coachande förhållningssätt i vardagen
  • Lyssna aktivt och ge feedback
  • Effektiva möten som engagerar
  • Att föra fram budskap som andra lyssnar på
  • Hantera konflikter och ”besvärliga” medarbetare
  • Skapa en attraktiv kultur som motiverar
  • Övningar och självskattningstest

Föredrag.se I detta utbildningspaket ingår även Föredrag.se vilket innebär att du få kompletterande föreläsningar inom olika ämnesområden. 

Utbildningstid: ca 1 timme och 30 min vilket motsvarar en dags lärarledd utbildning. Beräknar gärna lite extra tid för övningar mm. 

Fortsatta studier

Se övriga diplomerade online utbildningar inom ledarskap. Vi har idag ett 30- tal intressanta ledarskapsutbildningar. Se vår hemsida på vealearn.se 

OBS: Investera i enskilda utbildningar eller i våra förmånliga utbildningspaket som har lite olika innehåll. Giltighetstid från 6 - 12 månader. Populärast utbildningspaket är DIGITAL, innehåll tre valfria utbildningar, föredrag online och BookBeat. Pris 3 900 kr ex moms.

Upplägg

Anmäl dig till den diplomerade onlineutbildningen via länk och du är igång samma dag eller om helg, vardagen efter. Giltighetstid på utbildningen och föredrag.se är 6 månader med online-tentamen. 

Kursledare

Jan kronqvist - att leda och samornda utan att vara chef - onlineutbildningen - vealearn utibldningJan Kronkvist, utbildad till International Competent Communicator och inom Speech Skills. Med mer än 15 års erfarenhet är han en professionell föreläsare som med entusiasm och skicklighet lyckas leverera sina kunskaper på ett unikt sätt. Omtyckt utbildare med flera utbildningar på VeaLearn!

Examen, diplom m.m.

Du erhåller diplom efter varje avslutad utbildning samt att du fått godkänt på kontrollfrågorna. Utbildningsfrågorna är utformade av utbildaren och krav på att du svarat rätt till ca 80% på kontrollfrågorna. I annat fall kommer får du en ny test.

Till diplomet kan du även ladda ner en specifikation.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att leda och samordna utan att vara chef - diplomerad onlineutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

VeaLearn Utbildning

Få tillgång till fantastisk kunskapsbank online inom 25-tal ämnesområden! På VeaLearns utbildningsportal hittar du effektiv och hållbar kompetensutveckling för privat som offentlig verksamhet. Utbildningsutbudet är stort och riktar sig både till dig som är chef, medarbetare, företagare eller som privatperson....


Läs mer om VeaLearn Utbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

VeaLearn Utbildning

Svartmangatan 7
111 29 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Att leda och samordna utan att vara chef - diplomerad onlineutbildning!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Att leda och samordna utan att vara chef - diplomerad onlineutbildning från VeaLearn Utbildning, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar