Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Västsvenska Handelskammaren

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 263 recensioner.

Jesper Svensson, Binar Solutions AB
Mycket bra kurs/kurser. Utbildarna var kunniga och pedagogisk. Innehållet var högst relevant. Enda minuset som jag kan komma på är att när man deltog digitalt så var ljudet lite sådär.
GREGER STRÖMQVIST
MVG till föreläsaren. Det uppvägde kass IT
Nils Robertsson, PromoSoft AB
Nyttig kurs även för de som suttit i styrelser länge.
Per Brattberg
Supernöjd med kursen. Väldisponerad, kompetenta och erfarna föreläsare och riktigt bra corona-upplägg där allt flöt på helt perfekt! Avslutande rollspel band ihop alltsammans riktigt bra.
Agnetha Halldin
Superpedagogiskt! Mycket kompetent föreläsare, många exempel ur det verkliga livet. Inte så tungt som jag hade trott utan mycket roligt under dagen.
Therese
Lärorikt och intressant! Mycket kunnig utbildare med många års erfarenhet.
Mats Brolin, Ekebygruppen
Bra utbildning för lite mer erfarna vd:ar. Intressant bredd på ämnen och lagom djup för 6x5 timmar.
Peter Wotz, ELKO
Väldigt bra föreläsare och väl genomförd utbildning. Berörde ämnen på ett lättförståeligt sätt som var lätta att ta till sig.
Sandra Abrahamsson, Fiwe Systems & Consulting AB
Kursen i nudging var väldigt bra. Både för att förstå vad som påverkar oss i beslut och agerande, men också att få praktisk hjälp att använda nuding i sin vardag. Proffsigt genomförd, med deltagare både fysiskt på plats och via Zoom.
Kristina
Mycket intressant innehåll och bra upplägg. Trevlig och positiv upplevelse kring dagens utmaning av hantering med hybridmöte/kurs.
Elisabet Bergwall Forever Living Products
Mycket nöjd att ha deltagit på denna kurs. Bra upplägg av både Handelskammaren och föreläsaren Maria Tornberg. En halvdag fylld av kunskap, material och intressanta diskussioner med Maria och övriga deltagare.
Charlotta Måhlin Rehabshop
Jättebra kurs med mycket proffsiga föreläsare. Rekommenderar alla att gå. Skulle vilja ha mer av rollspel på slutet det var mycket bra!
Jens Johansson, Noxon AB
En mycket givande kurs som gav mig förståelse för styrelsens uppgift samt praktiska verktyg för att underlätta arbetet.
Mikael Fjällglim
Förutom att det var i små grupper och digitalt har det varit väldigt positivt
Jörgen Hansson, Vaggeryds kommun
Ett genomtänkt innehåll och en bra balans mellan olika delar i styrelseuppdraget. Roller och ansvar, styrning och ledning, interna och externa ramverk samt ekonomiska moment har på ett systematiskt sätt arbetats igenom. Bra information och organisation inför, under och efter mötena. Har också varit viktigt att gruppen kan stärkas och skapa nätve...
Visa mer
Nina
Bra kurs med bra föreläsare och jättebra lokaler + mat. Allt känns väldigt seriöst och de är bra upplägga på hela kursen. Funkade fint att ha den digitalt också. Sen vet jag inte vad man skulle ha för erfarenheter innan utbildningen men för mig som är helt ny i området skulle jag säga att de var lite svårt att följa med på allt då allt var ...
Visa mer
Moa Dicksdotter
En viktig utbildning som visade sig ge mer än jag hade förväntat mig. Kursen gav en grundlig utbildning inom styrelsens ansvarsområden, lagar och regler, styrande dokument och ekonomiskt ansvar. Otroligt kompetenta föreläsare och bra upplägg.
Eva
Marie är en väldig kunnig och duktig kursledare. Hon gav oss mkt bra verktyg inom muskulär avslappning, mental träning, målstyrning mm.
Hanna Andersson, Elof Hansson Trade AB
Jag tycker att denna kursen var väldigt givande och mycket intressant. Jag kommer att ha med mig den genom livet, övningar, verktyg och möten.
Tomas Enhager, www.enhager.se
Mycket relevant och noggrant genomförd utbildning som gett mig insikter om styrelsers möjligheter att utveckla företag, och vikten av att ett företags ägare, med hjälp av en kompetent styrelse, hålla uppsikt över riktning, utveckling, lagar och regler. En utbildning som företagsägare att gå, vare sig man tänker sig sitta i en styrelse eller inte...
Visa mer
Fredrik Skott
Bra kurs med kunniga föreläsare och relevant innehåll.
Sarah
Fått massa nya härliga kontakter och verktyg som kan hjälpa mig i min fortsatta karriär! Bra och pedagogiska föreläsare som kommer med konkreta tips.
Alice Andersson, BDO Göteborg
Ett bra sätt att träffa nya människor och samtidigt få lyssna på intressanta föreläsare. Brukar vara bra diskussioner och även egna reflektioner
Robert
Bra föreläsare och relevanta ämnen att fördjupa sig i för blivande och befintliga VD´s.
Mattias Helt
Mkt bra och brett innehåll med duktiga föreläsare och spetskompetens. Rekommenderar den!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!