Visa utbildning.se som: Mobil

Kurs om Självledarskap - lärarledd onlinekurs

Västsvenska Handelskammaren
Kort om utbildningen
5 tillfällen x 2,5 timmar
3 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 26 mars 9, 23 april 7, 21 maj 2021 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
3 900 SEK
26 mars 9, 23 april 7, 21 maj 2021

Distans
3 900 SEK
15, 29 oktober12, 26 november 10 december

Distans
Ingår i paket "Det nya Ledarskapet". Mer info nedan

Kursbeskrivning

Vill du utvecklas som person och bli trygg i din yrkesroll? I vår lärarledda onlinekurs arbetar vi med självbild, målbild och mental avslappning.

Under kursens fem digitala tillfällen kommer du att få både teoretiska och praktiska kunskaper om hur du bättre styr ditt liv från din inre resurs istället för att bli styrd av yttre faktorer.

Du får verktyg att arbeta med din självbild, muskulär och mental avslappning, målbilder, coachande förhållningssätt och medveten kommunikation. Verktygen stärker dig som person, medarbetare och ledare. Vi har hela tiden effektivitet och ett säljande förhållningssätt som fokus.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Info:

Kursen ingår i vårt utbildningspaket ”Det nya ledarskapet”. I paketet ingår fyra stycken Ledarskapskurser – för dig som vill utvecklas. Anmäl dig till alla kurser för 12500 kr.

  • Onlinekurs om Neuroledarskap
  • Kurs om SCARF-modellen
  • Kurs om Nudging
  • Kurs om Självledarskap

Kursinnehåll

Steg 1: Muskulär avslappning
Vi sätter mål med workshopen. Vi arbetar med koncept som avspänd effektivitet, muskulär avslappning och feedback-trappan.
Steg 2: Mental avslappning
Vi går igenom energitjuvar, mental avslappning, tankar som hindrar och mentala broar.
Steg 3: Självbild & Attityd
Vi arbetar med visualiseringstekniker, attityder, din självbild och begreppen att vara problem- eller möjlighetsfokuserad.
Steg 4: Målbild & Målprogrammering
Vi arbetar med vision, målbilder och att markera delmål samt den starka drivkraften i motivation.
Steg 5: Medveten kommunikation
Nu arbetar vi med kommunikation och kroppsspråk, att matcha och mismatcha samt anta ett coachande förhållningssätt. Vi avslutar med uppföljningen av dina personliga mål med workshopen.

Upplägg

Kursen genomförs digitalt via Zoom. Den är lärarledd och består av fem tillfällen á 2,5 timme och ges varannan vecka. Workshopen ska ses som ett träningsprogram och du bör göra de övningar som delas ut mellan de digitala träffarna.

Kursledare

Marie Algotsson Skogh, dinEffekt AB, ledarskapskonsult och mental tränare med en bakgrund som säljare. Författare till boken "Säljare i världsklass med Mental Träning".

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kurs om Självledarskap - lärarledd onlinekurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Eva
(5)
Marie är en väldig kunnig och duktig kursledare. Hon gav oss mkt bra verktyg inom muskulär avslappning, mental träning, målstyrning mm.
Hanna Andersson, Elof Hansson Trade AB
(5)
Jag tycker att denna kursen var väldigt givande och mycket intressant. Jag kommer att ha med mig den genom livet, övningar, verktyg och möten.

Västsvenska Handelskammaren

För ett västsvenskt näringsliv i världsklass Vi vet att starka ledare ger starka företag som i sin tur skapar en stark region. Vi erbjuder därför tjänster, som Utbildningar och Strategigrupper, för att främja det västsvenska näringslivets utveckling och tillväxt. Vi...


Läs mer om Västsvenska Handelskammaren och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Västsvenska Handelskammaren

Parkgatan 49
402 25 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 257 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kurs om Självledarskap - lärarledd onlinekurs från Västsvenska Handelskammaren, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar