Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

ESA instruerad/EBR KJ:41

Väg & Trafikutbildarna
Kort om utbildningen
2 dagar
6 000 SEK exkl. moms
   
Bålsta, Falun, Göteborg, Jönköping, Kalmar, Kramfors - Visa alla  

Kursbeskrivning

Kombinerad kurs ESA-14 och EBR KJ:41

Kabelförläggning i mark under strömförande ledningar eller arbete med linjebyggnationer klassas enligt el-säkerhetsföreskrifterna som elarbeten. Därför krävs särskilda kunskaper hos personalen som utför dessa arbeten.

Innehåll  
Regler, konstruktioner och byggteknik med mera inom området. Du får lära dig allt om elfaran, olika olycksfalls- scenarion, arbete nära elkablar och riskhantering. Det ingår även avsnitt om ansvar, skötselåtgärder och organisation. Kursen avslutas med arbetsuppgifter och slutprov.

Kursens syfte
Utbildningen ger kunskaper om regler, metoder och arbetssätt vid olika typer av arbeten och ska leda fram till EBR-intyg.

Kursens mål
Du får grundläggande kompetens i elsäkerhetsarbete som följer arbetsmiljölagarna.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp

Passar dig som är maskinförare, anläggningsarbetare, arbetsledare mfl. Alla som arbetar vid strömförande ledningar bör gå kursen ESA-14. ESA är elsäkerhetsanvisningar som omfattar alla typer av elektriska anläggningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ESA instruerad/EBR KJ:41, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Väg & Trafikutbildarna

Väg & Trafikutbildarna

Om oss Vi arbetar med utbildning- bemanning - förmedling och rekrytering.   Våra medarbetare har mångårig erfarenhet från utbildnings och bemanningsbranschen.. Vi utbildar personal över hela Sverige och anpassar utbildningarna efter era önskemål och behov!...


Läs mer om Väg & Trafikutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Väg & Trafikutbildarna

Granvägen 1
826 35 Söderhamn

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera ESA instruerad/EBR KJ:41!

Liknande utbildningar