Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Skalning - strategi och metod för spridning av goda resultat.

Uppsala universitet - uppdragsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
12 950 SEK exkl. moms
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Vår förmåga att ta tillvara framgångsrika projekt är avgörande för att uppnå effektivitet och hållbarhet i ett samhälle som präglas av snabb förändring. Men trots att vi utgår från goda exempel och ”best pratice” är det svårt att förverkliga tidigare succeer i bred skala. För att nyttoeffekter ska bli varaktiga behövs ett nytt sätt att tänka och agera.

Uppsala universitet erbjuder nu möjlighet för yrkesverksamma att utveckla sin förmåga att ta goda resultat vidare. UtbildningenSkalning: Strategi och metod för hållbar spridning av goda resultatgenomförs i workshop-format och hjälper dig som deltar att ta nästa steg utifrån dina egna uppdrag och projekt. Du får ta del av de senaste forskningsrönen kring hållbart lärande och skalning, samtidigt som du tränar dig i ett förhållningssätt som underlättar för dig att sprida resultat som du lyckats med - och lyckas bättre med nya satsningar!

Är du projektledare och vill bidra till en lärande organisation där goda resultat tillvaratas så att framgång blir norm? Du kanske står i begrepp att planera en satsning inom ett nytt område och vill säkerställa att det kan tas tillvara och spridas vidare om det visar sig framgångsrikt? Då kan den här workshopen vara intressant för dig!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Tänkbara deltagare är projektledare och verksamhetsutvecklare men också verksamhetschefer, kvalitetschefer, projektägare/projektkontor, ledningsstrateger och grupper som arbetar agilt. Personer på både strategisk och operativ nivå är välkomna.

Kursmål

Workshopen ger dig möjlighet att:

  • utveckla en förmåga att skapa kontinuitet och sprida nyttoeffekter
  • på ett systematiskt sätt genomlysa genomförda eller planerade projekt för att kunna identifiera vad som är värt att sprida/skala
  • utveckla en förståelse för hur man kan använda skalning för att sprida goda resultat

Upplägg

Utbildningen ges i form av en två-dagars workshop där deltagare arbetar med projekt/uppdrag som man antingen redan påbörjat eller planerar att starta. Workshopen leds av forskare vid Uppsala universitet som faciliterar reflektioner och diskussioner i syfte att ge deltagarna nya perspektiv och verktyg för att ta sig an sina uppdrag.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Skalning - strategi och metod för spridning av goda resultat., direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Uppsala universitet - uppdragsutbildning

Uppsala universitet - uppdragsutbildning

Uppsala universitet, uppdragsutbildning

Vi erbjuder utbildning på akademisk nivå för organisationer och företag. De väljer oss för att vi utbildar och inspirerar deras medarbetare till att växa i sin yrkesroll och att på så sätt utveckla verksamheten. Uppsala universitets utbildningar för kompetensutveckling av yrkesverksamma bygger...


Läs mer om Uppsala universitet - uppdragsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Uppsala universitet - uppdragsutbildning

Box 256
751 05 Uppsala

 Visa telefonnummer
www.uppdragsutbildning.uu.se

Recensioner
Bli den första att recensera Skalning - strategi och metod för spridning av goda resultat.!

Liknande utbildningar