Visa utbildning.se som: Mobil

Omvårdnad inom postoperativ och kirurgisk intermediärvård 7,5 hp

Uppsala universitet - uppdragsutbildning
Kort om utbildningen
7,5 hp halvfart, ca 10 veckor
10 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-10-04 09:00 - Uppsala
Uppdragsutbildning
   
Uppsala

Kursbeskrivning

Du får i den här utbildningen fördjupad kunskap inom omvårdnad och medicinsk vetenskap så du kan känna dig förberedd och trygg i din yrkesroll.

Postoperativ och intermediär vård har börjat att profilera sig mer i Sverige som en egen specialitet och nu erbjuder vi dig som sjuksköterska möjlighet att utöka dina kunskaper inom just dessa områden.

Många har uttryckt ett behov av ökad kompetens både för patientsäkerheten och för sin egen arbetstrygghet vilket är syftet med kursen.

Du kommer att lära dig mer om anestesimetoder, kirurgiska ingrepp, postoperativa komplikationer samt tolkning av övervakning såsom EKG och invasiv blodtrycksmätning.

Notera att detta är en uppdragsutbildning vilket betyder att din arbetsgivare ska stå för kursavgiften. Privatpersoner får inte köpa uppdragsutbildning (se förordning 2002:760).

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är legitimerad sjuksköterska och som jobbar inom postoperativ vård eller kirurgisk intermediärvård.

Kursmål

Målet med utbildningen är att du självständigt ska kunna bedöma patienter med komplexa sjukdomstillstånd och planera och utvärdera vård och behandling av dessa. Fokus ligger på postoperativ och kirurgisk intermediär vård.

Kursledare

Karin EnglessonKarin Englesson,

Anestesi & Intensivvårdssjuksköterska, Utbildningssjuksköterska AnOp Sektionen, Akademiska Sjukhuset Uppsala

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Omvårdnad inom postoperativ och kirurgisk intermediärvård 7,5 hp, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Uppsala universitet - uppdragsutbildning

Uppsala universitet, uppdragsutbildning

Vi erbjuder utbildning på akademisk nivå för organisationer och företag. De väljer oss för att vi utbildar och inspirerar deras medarbetare till att växa i sin yrkesroll och att på så sätt utveckla verksamheten. Uppsala universitets utbildningar för kompetensutveckling av yrkesverksamma bygger...


Läs mer om Uppsala universitet - uppdragsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Uppsala universitet - uppdragsutbildning

Box 256
751 05 Uppsala

 Visa telefonnummer
www.uppdragsutbildning.uu.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Omvårdnad inom postoperativ och kirurgisk intermediärvård 7,5 hp!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Omvårdnad inom postoperativ och kirurgisk intermediärvård 7,5 hp från Uppsala universitet - uppdragsutbildning, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar