Visa utbildning.se som: Mobil

Kvalitetsteknik – att arbeta med systematiskt förbättringsarbete, 5 hp

Uppsala universitet - uppdragsutbildning
Kort om utbildningen
1 termin
15 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-01-18 - Distans
Distans
Uppdragsutbildning
Kommande starter
Distans
15 900 SEK
2021-01-18

Distans
15 900 SEK
Höst 2021

Kursbeskrivning

Arbetar du med att utveckla er verksamhet? Samhällsutmaningarna inom digitalisering och hållbarhet, ställer förändrade förväntningar och beteenden bland kunder och medarbetare stora krav på ständig utveckling. Företag och organisationer måste anpassa ledarskap, produktutveckling och verksamhetsuppföljning för att bibehålla marknadspositioner och förtroenden. Då kan det vara bra att ha koll på strategier, metoder och verktyg som fungerar enligt den senaste forskningen. 

Utbildningen Kvalitetsteknik ger dig gedigen kunskap om hur man med valda principer systematiskt kan förbättra, utveckla, mäta och styra kvalitet för varor och tjänster. Hur relaterar ledarskap, kvalitet och förbättring till varandra? Vi tar upp arbetssätt och verktyg som är vanliga inom kvalitetsteknik, såsom de sju QC-verktygen, de sju ledningsverktygen, processkartläggning, processjämförelse samt olika metoder för riskanalys och kundcentrerad planering. Du får möjlighet att tillämpa kvalitetsteknik på din egen verksamhet.

Notera att detta är en uppdragsutbildning vilket betyder att din arbetsgivare ska stå för kursavgiften. Privatpersoner får inte köpa uppdragsutbildning (se förordning 2002:760).

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som ansvarar för verksamhet och/eller projekt inom både privat och offentlig sektor och som vill ha en bättre förståelse för processer och kvalitetsutveckling. Du är kanske projektledare, verksamhetsutvecklare eller engagerad på annat sätt i arbete med kvalitetsfrågor, förändringsledning, tjänstedesign, kundnöjdhet eller liknande.

Upplägg

Utbildningen beräknas ta 17% av en heltid (ca 6-7 timmar i veckan under hela terminen). Utbildningen är helt webbaserad och undervisningen sker via en digital lärplattform. Tillgång till dator med högtalare, mikrofon, kamera och bredbandsuppkoppling krävs.

Examination sker via skriftliga inlämningsuppgifter.

Kursledare

Utbildningen leds av Raine Isaksson, docent och universitetslektor i kvalitetsteknik vid Uppsala universitet, Campus Gotland, som forskar och utbildar inom hållbar utveckling och CSR, hållbar verksamhetsutveckling och processledning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kvalitetsteknik – att arbeta med systematiskt förbättringsarbete, 5 hp, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Uppsala universitet - uppdragsutbildning

Uppsala universitet - uppdragsutbildning

Uppsala universitet, uppdragsutbildning

Vi erbjuder utbildning på akademisk nivå för organisationer och företag. De väljer oss för att vi utbildar och inspirerar deras medarbetare till att växa i sin yrkesroll och att på så sätt utveckla verksamheten. Uppsala universitets utbildningar för kompetensutveckling av yrkesverksamma bygger...


Läs mer om Uppsala universitet - uppdragsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Uppsala universitet - uppdragsutbildning

Box 256
751 05 Uppsala

 Visa telefonnummer
www.uppdragsutbildning.uu.se

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kvalitetsteknik – att arbeta med systematiskt förbättringsarbete, 5 hp från Uppsala universitet - uppdragsutbildning, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kvalitetsteknik – att arbeta med systematiskt förbättringsarbete, 5 hp!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar