HR-utmaningar i en komplex verksamhet

Längd
2 dagar
Nästa kurstillfälle
Vid intresse se detaljer
Utbildningsform
Uppdragsutbildning
Längd
2 dagar
Nästa kurstillfälle
Vid intresse se detaljer
Utbildningsform
Uppdragsutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

HR-utmaningar i en komplex verksamhet - att hantera målkonflikter, elaka problem och etiskt korstryck

Hur utvecklar ni verksamheten för att nå politiskt uppsatta mål? I dag saknas knappast modeller och system som på olika sätt kan underlätta arbetet. Om de används rätt vill säga. Problemet är att verktygen sällan är anpassade för komplexa verksamheter som offentlig sektor ofta är.

Utbildningen HR-utmaningar i en komplex verksamhet sätter dagens personalutmaningar i ett större perspektiv och ger dig akademisk välgrundad kunskap för att kunna agera proaktivt och tryggt möta framtidens behov. Fokus ligger på villkor för chefer och medarbetare i en politiskt styrd verksamhet.

Utmaningar som tas upp är bland annat hantering av komplexa målkonflikter, ”elaka problem”, konkurrerande logiker och etiskt korstryck, samt mätning av kvalitet, resultat och kostnadseffektivitet.

Notera att detta är en uppdragsutbildning vilket betyder att din arbetsgivare ska stå för kursavgiften. Privatpersoner får inte köpa uppdragsutbildning (se förordning 2002:760).

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vid intresse

  • Uppdragsutbildning
  • Sverige

Kursmål

Vad får du med dig?

  • En överblick samt ökad förståelse för den offentliga sektorns komplexitet, aktuella förändringar och framtidens HR-utmaningar.
  • Välgrundad akademisk kunskap att tillämpa i din egen verksamhet, samt erfarenhetsutbyte med andra personer med liknande utmaningar
  • En bra grund för att kunna förhålla dig till nya trender, idéer och koncept.

Målgrupp

Vem är utbildningen till för?
Utbildningen riktar sig till dig som är involverad i verksamhetsutvecklingen på din arbetsplats och arbetar som HR-specialist, kommunikatör, controller eller motsvarande.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om HR-utmaningar i en komplex verksamhet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Uppsala universitet - uppdragsutbildning
Dag Hammarskjölds väg 7
752 37 Uppsala

Uppsala universitet, uppdragsutbildning

Vi erbjuder utbildning på akademisk nivå för organisationer och företag. De väljer oss för att vi utbildar och inspirerar deras medarbetare till att växa i sin yrkesroll och att på så sätt utveckla verksamheten. Uppsala universitets utbildningar för kompetensutveckling av yrkesverksamma bygger...

Läs mer om Uppsala universitet - uppdragsutbildning och visa alla utbildningar.

Highlights