Ny som chef eller ledare

Uppsala Chefsforum, i Uppsala
Längd
2 dagar
Pris
12 000 SEK exkl. moms
Längd
2 dagar
Pris
12 000 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Under två innehållsrika dagar kommer du att få kunskaper om vad som krävs för att bli framgångsrik i din nya roll. Du kommer att få träna dina färdigheter i ledarskapet och få flertalet användbara konkreta verktyg för att lyckas som chef och ledare.

I din roll som ledare får du möjligheter att påverka och vara delaktig i verksamhetens och medarbetarnas utveckling. Du kommer även att ställas in för nya utmaningar och förväntningar i rollen. I den kommer goda och tillitsfulla relationer både till medarbetare och till andra chefer vara avgörande för att skapa goda resultat för verksamheten.

Uppsala Chefsforum utbildar och coachar ett stort antal chefer och ledare. Många av dem är nya i rollen som ledare och eller chef. Våra utbildningar och insatser är mycket uppskattade och får alltid högsta betyg. Utmärkande för våra utbildningar är att det är praktiskt, deltagarna får träna och reflektera vilket ger nöjda deltagare som har praktisk användning för utbildningen i sin vardag.

Målgrupp

Nya chefer och ledare

Kursinnehåll

  • Vad behöver du för att utvecklas och vara trygg i ditt ledarskap?
  • Ledarstilar och ledarskapsmodeller - aktuell forskning och praktik
  • Att leda, utveckla och motivera medarbetare
  • Medarbetarsamtal
  • Coachande förhållningssätt
  • Kommunikation och feedback – vad fungerar?
  • Att leda och utveckla en grupp
  • Skapa effektiva möten med hög delaktighet och högt engagemang
  • Så kan du hantera konflikter och förebygga att de uppstår
  • Att leda i förändring

Upplägg

Uppsala Chefsforums utbildningar har gedigen teorigrund omsatt till praktik. Du får ta del av kunskaper från utbildarna, andra deltagare och möjlighet att reflektera utifrån din egen situation. Under utbildningen tränar och utvecklas deltagarna i en härlig miljö.

Tid & plats

Uppsala Chefsforums lokaler på Rundelsgränd 3C i Uppsala. Nästa utbildningstillfälle är 28-29 januari 2020. Tid är 09:00-16:30.

Kursledare

Utbildarna vid Uppsala Chefsforum är erfarna och efterfrågade ledarutvecklare, utbildare och organisationskonsulter. Genom daglig kontakt med chefer i olika utvecklingsinsatser finns en gedigen kunskap om framgångsfaktorer och utmaningar i ledarskap.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ny som chef eller ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 25 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Maria, Migrationsverket
16 nov 2019

Tankeväckande och inspirerande om effektiva möten och värdefullt att träffa personer från andra organisationer. Även en mycket bra föreläsare.

5/5
Anneli Edberg
17 okt 2019
Inspirerande och vägledande

Fantastiskt bra kurs som innehåller en hel verktygslåda där vi fick prova på flera av verktygen och diskutera utifrån våra olika situationer på jobbet. Jag kan varmt rekommende...

Visa mer
5/5
Jesper Bergström Migrationsverket
17 okt 2019
Kurs om Bättre möten

Jag upplevde kursen som informativ, tankeväckande, positiv och inspirerande. Jag rekommenderar kursen till alla som strävar efter bättre möten, såväl ur effektivitets- och soci...

Visa mer
Uppsala Chefsforum
Rundelsgränd 3C
753 12 Uppsala Uppsala län

Utvecklas som ledare Uppsala Chefsforum finns till för ledare, chefer och ledningsgrupper som vill ta sin organisation till nästa nivå. Vår idé är att du som ledare eller chef alltid ska inspireras, utvecklas och se framåt i varje enskilt möte...

Läs mer om Uppsala Chefsforum och visa alla utbildningar.

Highlights