Visa utbildning.se som: Mobil

Lärarledda privatlektioner på distans - spanska, franska & tyska

Upgrades
Kort om utbildningen
15 timmar
12 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt önskemål - Distans
Distans, Rikstäckande
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
Enligt önskemål

Sverige
12 000 SEK
Enligt önskemål

Kursbeskrivning

Studera spanska, franska & tyska online när det passar dig

  • Privatundervisning i valfritt språk via videolänk med egen språkcoach.
  • Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
  • Flexibla utbildningspaket med 15, 25 eller 35 lektioner.
  • Minimum 60 minuter per lektion.
  • Distanslektioner på dagar och tider som passar dig. 
  • Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

Undervisningen passar både privatpersoner och företag. Våra vanligaste språk är spanska, franska och tyska men undervisningen ges även i andra språk.

Vill ni uppdatera era språkkunskaper inom något språk? Upgrades hjälper er att öka era kunskaper i språket med undervisning speciellt anpassad för era behov. Oavsett förutsättningar utvecklar vi kursen så att deltagaren får de språkkunskaper som den har som mål.

Våra skräddarsydda språkkurser är framtagna för att introducera deltagarna till språket på ett effektivt och motiverande sätt. Vi varvar teoretisk undervisning i grammatik, ordförståelse och kommunikation med material med övningar kopplade till deltagarens behov och önskemål.

Studieplanen anpassas efter deltagarnas nivå och efter era mål med kursen. För att säkerställa nivån och se hur deltagaren utvecklas under kursen så erbjuder vi ett inledande och avslutande test på relevant CEFR-nivå.

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med din nöjdhetsgaranti innebär det att du kan byta ut din coach efter första lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för dig. 

Välkommen till Upgrades.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Vår privatundervisning online utgår från din nuvarande språknivå – oavsett om du är nybörjare eller har kommit en bit på väg. Du väljer själv om du vill fokusera på språket inför studier eller för mer sociala sammanhang.

Individuell undervisning enbart.

Investering

Priser för online-undervisning med skräddarsydd studieplan. I priserna ingår all förberedelse, undervisning och uppföljning. Alla priser anges exklusive moms.

15 lektioner (15 undervisningstimmar) 12 300 kr/person
25 lektioner (25 undervisningstimmar) 19 750 kr/person
35 lektioner (35 undervisningstimmar) 25 900 kr/person

  • Du kan välja att betala av ditt utbildningspaket 
  • Tillägg för kurslitteratur kan tillkomma

Kursledare

Våra språkcoacher är noggrant rekryterade och har dokumenterad pedagogisk erfarenhet eller/och utbildning inom det språk som de undervisar i. Kundens önskemål och coachens tillgänglighet är viktiga aspekter i val av coach.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lärarledda privatlektioner på distans - spanska, franska & tyska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Torbjörn, Marknadsansvarig
Jag fick ta över ansvaret för den franska marknaden och behövde fräscha upp mina gamla gymnasiekunskaper. Upgrades hjälpte mig på ett snabbt och effektivt sätt. Vi kunde också använda mina faktiska jobbsituationer och material i undervisningen. Urbra. Mvh Torbjörn
Sergio
Working in English in Sweden is great but I had been missing the Swedish for social purposes. Thanks to Upgrades – I can take part in the fika-chats at work, order at restaurants and I feel more part of the Swedish society. Tack och jag återkommer för fler lektioner:)

Upgrades

  Upgrades är ett utbildningsföretag som erbjuder skräddarsydd språkundervisning – individuellt eller i grupp. Efter dina mål och förutsättningar tar vi fram ett upplägg som passar just dig. Vi blandar personliga lektioner med app-baserad träning och mycket motivation. Effektivt, utmanande och...


Läs mer om Upgrades och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Upgrades

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 81 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Lärarledda privatlektioner på distans - spanska, franska & tyska från Upgrades, fyll i dina uppgifter: