Visa utbildning.se som: Mobil

Lärarledda privatlektioner i spanska, franska & tyska - skräddarsytt upplägg

Upgrades
Kort om utbildningen
10 tillfällen
12 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt önskemål - Distans
Distans, Rikstäckande
Öppen utbildning
Kommande starter
Sverige
Enligt önskemål  
12 600 SEK
Distans
Enligt önskemål  

Kursbeskrivning

Få privatundervisning med lärarledda privatlektioner i spanska,franska och tyska

  • Privatundervisning för en eller två deltagare.
  • Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
  • Flexibla utbildningspaket med 10, 20 eller 30 lektioner.
  • Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar dig.
  • Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion.

Språkutbildningen är för privatpersoner och företag med lärarledda privatlektioner. Våra vanligaste språk är spanska, franska och tyska men vi erbjuder undervisning i alla språk.

Är du på väg att lära dig ett nytt språk eller uppgradera dina gamla språkkunskaper? Vill du göra det på ett effektivt och personligt sätt?

Med Upgrades privatlektioner i språk erbjuds kvalificerad språkutbildning för dig som vill ha individuell språkundervisning. Vill du snabbt lära dig ett nytt språk eller uppgradera dina befintliga kunskaper så är våra utbildningspaket ett effektivt sätt att göra det på.

Hos Upgrades får du privatundervisning som utgår från din nuvarande språknivå och som har ett tydligt mål.  Vår språkundervisning utgår från den standardiserade CEFR-skalan. I samband med att du startar hos oss genomför vi ett test av din språknivå. Detta ligger sen till grund för målformuleringen av din undervisning.

Undervisningen skräddarsys efter dina behov och motsvarar en viss nivå i CEFR-skalan. Vi varvar litteratur med material och övningar kopplade till dina mål och intressen.

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med din nöjdhetsgaranti innebär det att du kan byta ut din coach efter första lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för dig! 

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion. 

Välkommen till Upgrades

Målgrupp

För dig som vill förbättra dina kunskaper i språk, oavsett om du är nybörjare eller på en mer avancerad nivå.  

Du kan välja att få din undervisning skräddarsydd efter dina behov eller enligt studieplan som motsvarar en viss nivå i CEFR-skalan.

Individuell undervisning kan ges för 1-2 deltagare. Kursen kan även anordnas för grupper.

Investering

Priser för undervisning med skräddarsydd studieplan. Priserna nedan är exklusive  moms på 25 %, i priset ingår all förberedelse, undervisning och uppföljning. 

Paket 10 lektioner (15 undervisningstimmar)

1 deltagare: 12 600 kr/person

Paket 20 lektioner (22.5 undervisningstimmar)

1 deltagare: 23 700 kr/person

Paket 30 lektioner (30 undervisningstimmar)

1 deltagare: 31 500 kr/person

  • Du kan välja att betala av ditt utbildningspaket 
  • För träffar utanför huvudort tillkommer reseersättning med 72 kr/tim
  • Tillägg för kurslitteratur kan tillkomma

För fler deltagare eller större omfattning lämnas offert. 

Kursledare

Våra språkcoacher är noggrant rekryterade och har dokumenterad pedagogisk erfarenhet eller/och utbildning inom det språk som de undervisar i. Kundens önskemål och coachens tillgänglighet är viktiga aspekter i val av coach.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lärarledda privatlektioner i spanska, franska & tyska - skräddarsytt upplägg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 15 recensioner.

Dino Gandara
(5)
This course was great. I had 2 different teachers and both were very engaged and professional. I was taken care from beginning to end and would definitely recommend anyone to take a course with upgrades. I came to Sweden to work in a Swedish speaking office and my development was greatly due to my efforts but also the outstanding support from th...
Visa mer
Joakim S
(5)
Abby har varit en kanonlärare och arbetet har varit intensivt, tufft, men gett snabba resultat. Jag känner mig mycket tryggare och har varit några dagar i Scottland i mars med jobbet och klarat engelskan bra och inte osäker längre. I nuläget känner jag mig trygg. mment 2
Julia
(5)
Jättebra!

Upgrades

Upgrades

  Upgrades är ett utbildningsföretag som erbjuder skräddarsydd språkundervisning – individuellt eller i grupp. Efter dina mål och förutsättningar tar vi fram ett upplägg som passar just dig. Vi blandar personliga lektioner med app-baserad träning och mycket motivation. Effektivt, utmanande och...


Läs mer om Upgrades och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Upgrades

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 75 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar