Visa utbildning.se som: Mobil

Lärarledda privatlektioner i engelska - skräddarsytt upplägg

Upgrades
Kort om utbildningen
15 timmar
12 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt önskemål - Distans
Distans, Rikstäckande
Onlineutbildning, Öppen utbildning
Kommande starter
Distans
Enligt önskemål

Sverige
12 600 SEK
Löpande, kontakta oss

Kursbeskrivning

Utveckla din engelska med lärarledda privatlektioner 

  • Privatundervisning i engelska för en eller två deltagare
  • Skräddarsydd studieplan utefter dina mål
  • Flexibla utbildningspaket med 10, 20 eller 30 lektioner
  • Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar dig
  • Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

Upgrades skräddarsyr undervisning i engelska efter den nivå du befinner dig på och de behov du har. Vi inleder alltid med en behovsanalys och nivåbedömning utifrån Europarådets CEFR-skala så att vi vet vilken språknivå du befinner dig på och vad du har för mål med undervisningen. Detta ligger till grund för din individuella studieplan som vi följer under kursen.

Vi följer löpande upp undervisningen under din engelskakurs för att försäkra oss om att du är nöjd och ligger i linje med dina mål. Språkundervisningen i engelska kan ske på din arbetsplats, i hemmet eller på vårt kontor under tider som passar dig. 

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med din nöjdhetsgaranti innebär det att du kan byta ut din coach efter första lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för dig! 

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion. 

Välkommen till Upgrades! 

Målgrupp

Vår privatundervisning i engelska utgår från din nuvarande språknivå – oavsett om du är nybörjare eller har kommit en bit på väg. Du väljer själv om du vill fokusera på affärsengelska, engelska inför studier eller engelska för mer sociala sammanhang.

Investering

Priser för undervisning med skräddarsydd studieplan. Priserna nedan är exklusive  moms på 25 %, i priset ingår all förberedelse, undervisning och uppföljning. 

Paket 10 lektioner (15 undervisningstimmar)

1 deltagare: 12 600 kr/person

Paket 20 lektioner (22.5 undervisningstimmar)

1 deltagare: 23 700 kr/person

Paket 30 lektioner (30 undervisningstimmar)

1 deltagare: 31 500 kr/person

  • Du kan välja att betala av ditt utbildningspaket
  • För träffar utanför huvudort tillkommer reseersättning med 72 kr/tim
  • Tillägg för kurslitteratur kan tillkomma

För fler deltagare eller större omfattning lämnas offert. 

Kursledare

Våra språkcoacher är noggrant rekryterade och har dokumenterad pedagogisk erfarenhet eller/och utbildning inom det språk som de undervisar i. Kundens önskemål och coachens tillgänglighet är viktiga aspekter i val av coach.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lärarledda privatlektioner i engelska - skräddarsytt upplägg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner.

Gabrielle B.
Att innehållet var så pass relevant. Jag förbättrade både min engelska och fick många användbara tips/råd för mitt yrkesliv också. Det uppskattar jag väldigt mycket.
M. Larsson
Michael Larsson had the ability to listen carefully and show curiosity. He recognized my weaknesses and had a plan on how I should work with it. He has a great mind, his thinking goes beyond contemporary/conventional thinking, which is great. He is inspiring and asks incredible good questions. And one of the most important things was that he...
Visa mer
Mrs Oakwall
Den gav mig insikt, självförtroende och kunskap att prata flytande engelska, coachen fantastiskt, Wendy rekommenderas!

Upgrades

  Upgrades är ett utbildningsföretag som erbjuder skräddarsydd språkundervisning – individuellt eller i grupp. Efter dina mål och förutsättningar tar vi fram ett upplägg som passar just dig. Vi blandar personliga lektioner med app-baserad träning och mycket motivation. Effektivt, utmanande och...


Läs mer om Upgrades och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Upgrades

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 81 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Lärarledda privatlektioner i engelska - skräddarsytt upplägg från Upgrades, fyll i dina uppgifter: